Kérjem el a részem?
Figyelt kérdés
Próbálom röviden felvázolni a helyzetet. Szóval adott anyám, apám, meg a húgom. Én négy éves korom óta nem velük élek (hálistennek). Soha nem kaptam tőlük semmit, sem lelki támogatást, sem anyagit. Mindent a mamám fizetett mindig. Na már most anyámék egy olyan házba kényszerültek élni az utóbbi x évben, ami a nagymamájáé volt, és ő meg a tesója örökölték (anyám része kisebb). A tesója nevére jött oda egy végrehajtói levél. Így elkell adniuk. Na már most, tesóm felvázolta, hogy ha eladják, akkor abból valahol vidéken vennének egy olcsóbb házat, amire ő hitelt venne fel, és akkor az övé lesz a ház. Igen ám, de akkor nekem soha nem jutna semmi anyámék örökségéből, ami ugyan nem nagy, de nekem is csak számítana valamit…most arra gondoltam, hogy elkérnék akkor egy kis pénzt, miután eladják..mert ez nem fair, hogy soha nem kaptam tőlük semmit, ha már bevállaltak..és emiatt hátrányokkal is indultam az életben. Szerintetek jogos?2022. júl. 20. 10:08
41/42 anonim válasza:
Esetleg felajánlhatod a húgodnak, hogy beszállsz a hitelbe tulajdonjogért cserébe.
42/42 anonim válasza:
GOndolod, a kérdezö húga úgy akar egy házat venni, hogy a testvére résztulajdonos? Ilyen épeszü ember nem tesz önként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!