Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérjem meg anyát arra,...

Hogy kérjem meg anyát arra, hogy segítsen a diákmunka kereséssel kapcsolatos dolgok elintézésében?17

Figyelt kérdés

Igazából nincs baja azzal, hogy szeretnék dolgozni. Idén viszont már tényleg szeretnék belefogni.

Viszont néhány dologhoz kéne az ő aláírása is, pl junior számlát nem nyithatok nélküle. Illetve így első alkalommal nem szeretnék egyedül utánajárni mindennek, szóval jó lenne ha segítene.

De amikor tavaly kértem hogy segítsen csak az lett belőle, hogy cseszegetett, hogy miért nem dolgozok, ha már mondtam, hogy akarok. Kb random kiabáláson kívül semmit nem segített.

Szóval szerintetek mit csináljak, hogy ezúttal segítsen?

2020. jún. 8. 09:50
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Kérd konkrétabban. Pl. Anya kedden 2re szeretném hogy gyere be velem a bankba csak egy óra lenne
2020. jún. 8. 09:56
 2/27 anonim ***** válasza:
90%
Anyu, ehhez meg ehhez a segítségedre lenne szükségem. Mikor érnél rá, hogy elintézzük?
2020. jún. 8. 10:04
 3/27 A kérdező kommentje:
Tavaly is így kezdtem... Erre elkezdett velem vitatkozni, hogy hogy lehetek olyan életképtelen, hogy nem tudom egyedül elintézni. Meg hogy amúgy egyáltalán minek akarok saját számlát nyitni....
2020. jún. 8. 10:07
 4/27 Savlekotő ***** válasza:
27%
Intézd el magad,vagy apádhoz menj,vagy értelmes felnőtthöz fordulj,17 évesen meg alap a saját számla hisz 18 leszel egy év múlva ahol anyuci ezt ellenzi ott a fizetésedre fáj a foga azért akarná hogy ő kezelje..
2020. jún. 8. 10:13
 5/27 anonim ***** válasza:
98%
Bemész egyedül, a formanyotatvanyt elkered a bankban, majd otthon aláírátod..
2020. jún. 8. 10:14
 6/27 anonim ***** válasza:
98%
Otpnel online is lehet
2020. jún. 8. 10:16
 7/27 A kérdező kommentje:

De pont ez az, hogy magamnak nem intézhetem el, apu meg még annyira se fog segíteni. :D

18 alatt nem nyithatok számlát szülő nélkül, lehamisítani anyám aláírását meg nem akarom

2020. jún. 8. 10:17
 8/27 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerűen csak menj oda, és használd a bűvös szót: Kérlek segíts!
2020. jún. 8. 10:25
 9/27 Savlekotő ***** válasza:
4%
Pedig úgy tűnik nagyon nem fognak segíteni,szóval vagy vársz 18 éves korodig vagy elintézed egyedül,de ahogy látom nem igazán akarják hogy dolgozz,különben nem hátráltatnának.
2020. jún. 8. 10:26
 10/27 A kérdező kommentje:
Én próbáltam...nde csak vita van belőle
2020. jún. 8. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!