Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérjem meg anyát arra,...

Hogy kérjem meg anyát arra, hogy segítsen a diákmunka kereséssel kapcsolatos dolgok elintézésében?17

Figyelt kérdés

Igazából nincs baja azzal, hogy szeretnék dolgozni. Idén viszont már tényleg szeretnék belefogni.

Viszont néhány dologhoz kéne az ő aláírása is, pl junior számlát nem nyithatok nélküle. Illetve így első alkalommal nem szeretnék egyedül utánajárni mindennek, szóval jó lenne ha segítene.

De amikor tavaly kértem hogy segítsen csak az lett belőle, hogy cseszegetett, hogy miért nem dolgozok, ha már mondtam, hogy akarok. Kb random kiabáláson kívül semmit nem segített.

Szóval szerintetek mit csináljak, hogy ezúttal segítsen?

2020. jún. 8. 09:50
1 2 3
 11/27 Savlekotő ***** válasza:
92%
Akkor várj 18 ig ha ennyire rossz a viszony otthon,és hiába kérted őket,nem akarnak segíteni. Menj be egy bankba azért érdeklődni,vagy dolgozz és kérd a kezedbe a pénzt.. Szar ügy ha ezt nem lehet otthon megbeszélni normálisan mert abból is ordítás van,hogy a gyerek segítséget kér.
2020. jún. 8. 10:30
 12/27 A kérdező kommentje:
Igazából már érdeklődtem a bankba, és semmiképp nem lehet szülő nélkül. Kézbe kérni meg nem tudom a pénzt. Legalábbis a környéken nem találok olyan munkát ahol van rá lehetőség..
2020. jún. 8. 10:34
 13/27 Savlekotő ***** válasza:
18%
Bármilyen főnőkkel meglehet dumálni hogy miért kéred kézbe,mert a kedves szüleid tojnak bemenni veled még egy bankba is. Ezek után otthon semmit nem segítenék,mert ők ennyire se voltak hajlandóak,csak ordítoztak.. Gondolom nem csak ennyi a baj nálatok se,és sejtem hogy lelépnél mielőbb azért akarsz már most melózni.
2020. jún. 8. 10:46
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Konkrétan mi a kérdés? Írtuk, hogy állj oda elé és kérd meg. Nem. Te inkább a kifogásokat gyartod. Most pontosan mit is vársz tőlünk?
2020. jún. 8. 10:50
 15/27 A kérdező kommentje:

Én írtam, hogy már kértem segítséget 😅 csak gondoltam hátha van valakinek meggyőzőbb gondolata, mint nekem 😅

Nem igazán értem. Miért kifogás az, hogy 18 alatt nem írhatok alá bizonyos dolgokat szülő nélkül?

2020. jún. 8. 11:05
 16/27 anonim ***** válasza:
28%
Akkor megegyszer: Anyu, ehhez meg ehhez szükségem lenne a segítségedre. Mikor érnél rá?
2020. jún. 8. 11:07
 17/27 Savlekotő ***** válasza:
83%
Nem olvastok a kérdező ezen már túl van többször kérte el lett hajtva és leordították,könyörögjön tovább vagy térden állva kérje vagy üvöltsön ő is,a drága szülei arra nem képesek hogy egy nyamvadt napon 10 percig segítsenek,ennyi lenne egy bankban aláírni,de már a saját számla se tetszett anyukának,persze mert arra nem tud rátenyerelni..
2020. jún. 8. 11:13
 18/27 anonim ***** válasza:
74%
16/ jó van látom te burokban élsz.
2020. jún. 8. 11:19
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

18!

Nem elek burokban. A kérdésre válaszoltam. Mégis mit kellene tenni szerinted?

Amúgy meg ott van a kérdésben, hogy tavaly is akart dolgozni, vsak aztán mégse dolgozott, ergo valószínű úgy van vele az anyja, hogy most is csak a szaja jár.

Savlekoto!

Na és akkor pomtosan te mit is javasolsz?

2020. jún. 8. 11:29
 20/27 A kérdező kommentje:
Tavaly is azért nem dolgoztam, mert egyedül nem intézhettem el mindent, ő még nem volt hajlandó segíteni...
2020. jún. 8. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!