Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérjem meg anyut, hogy...

Hogy kérjem meg anyut, hogy jöjjön el velem számlát nyitni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy még nincs saját bankkártyám, és szeretnék egy junior bankszámlát. Ez teljesen költségmentes. Viszont az a helyzet, hogy két hét múlva leszek csak nagykorú, addig meg kéne anyám is a számlanyitáshoz. De anyám meg értelmetlen, veszélyes, kötelező rossznak tartja a bankszámlát ha jól tudom. Viszont nekem mostanában kéne, mivel találtam egy esetleges munkát suli mellé, és kb a szülinapom után tudnék kezdeni, és csak akkor kéne az a saját bankkártya, viszont kezdésig el kéne intéznem, addig viszont kéne hozzá szülő. És az a baj, hogy nem ér rá, ha a születésnapom után intézem.

Szóval szerintetek hogy győzzem meg anyámat? Egyáltalán hogy hozzám szóba?

2020. okt. 4. 10:29
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
99%
Kivárod a két hetet. Ezen nem múlhat semmi.
2020. okt. 4. 10:31
 2/39 anonim ***** válasza:
99%
Várdd ki azt a 2 hetet. Kb. 1 órába tellik számlát nyitni. Simán lesz időd elintézni.
2020. okt. 4. 10:36
 3/39 anonim ***** válasza:
99%
Ráér! A bankszámla csak akkor kell, amikor utalnak, a belépéshez nem szükséges. Utólag is meg tudod adni.
2020. okt. 4. 10:46
 4/39 anonim ***** válasza:
87%
Nyugodtan kezdj el dolgozni, úgyis csak november elején kapsz fizetést. Addig meg nagykorú leszel, tudsz nyitni. Amúgy szerintem is csak egy kötelező rossz, én már felnőtt vagyok felnőtt számlával és éves szinten nem kevés pénzzel kopasztanak meg. Inkább választanám a készpénzt, az ingyenes és mindenhol elfogadják (kártyával sok helyen nem lehet fizetni). Csak az a baj, hogy nem lehet a munkabért készpénzben kérni.
2020. okt. 4. 10:49
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Az MT szerint kp-ban is kérheted a fizetésedet. Amúgy ráér megadnod a bankszámlaszámodat a fizetésig, és ha jól olvasom, még el se kezdtél dolgozni. Szóval ráérsz nyitni.
2020. okt. 4. 11:05
 6/39 anonim ***** válasza:
96%
Ha a születésnapod után tudsz kezdeni, akkor majd utána elintézed a számlát. Olyan 10 perc az egész, hidd el nem hetekig tart. A munkáltató meg köteles készpénzben fizetni.
2020. okt. 4. 11:10
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
A számlaszámod azonnal kész, szóval már belépéskor is meg tudod adni. A kártya csak a pénzfelvételhez kell, az is elkészül addig, amíg megérkezik az első fizud.
2020. okt. 4. 11:13
 8/39 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy jelentkezéskor már kérik, és ha nem jelentkezek rögtön, amint lehet, akkor telibe lecsúszok a lehetőségről. Illetve a hónap végén, jövő hónapban annyira be vagyok táblázva, hogy nem lesz lehetőségem elmenni és intézni
2020. okt. 4. 11:18
 9/39 anonim ***** válasza:
94%
Akkor közlöd, hogy nincs szamald, te keszpenzben kéred a fizetést. Nem kötelező a bankszámla. De megegyszer, 10 perc egyet nyitni, ha arra nincs idő, dolgozni hoyg lesz?
2020. okt. 4. 11:21
 10/39 anonymousreview60 ***** válasza:
97%

Nem mond már, hogy nincs egy ürss órád vagy időpontfoglalással félórád valahol a teendőid hekyszínéhez közeli fiókban elintézni, mert ez hülyeség!

Ld. online számlanyitás 14 felettieknek: [link]

2020. okt. 4. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!