Hogy kérjem meg anyut, hogy jöjjön el velem számlát nyitni?
Az a helyzet, hogy még nincs saját bankkártyám, és szeretnék egy junior bankszámlát. Ez teljesen költségmentes. Viszont az a helyzet, hogy két hét múlva leszek csak nagykorú, addig meg kéne anyám is a számlanyitáshoz. De anyám meg értelmetlen, veszélyes, kötelező rossznak tartja a bankszámlát ha jól tudom. Viszont nekem mostanában kéne, mivel találtam egy esetleges munkát suli mellé, és kb a szülinapom után tudnék kezdeni, és csak akkor kéne az a saját bankkártya, viszont kezdésig el kéne intéznem, addig viszont kéne hozzá szülő. És az a baj, hogy nem ér rá, ha a születésnapom után intézem.
Szóval szerintetek hogy győzzem meg anyámat? Egyáltalán hogy hozzám szóba?
Hétvégén dolgoznék, de hétköznap kéne megoldanom a számlanyitást, mert nálunk helyben nincs rá lehetőség. Ha pedig suli után intézem, akkor a koliból felhívják anyut, hogy miért kések tanszobáról.
Ezért kéne anyuval mindenképp megbeszélni
"Ha pedig suli után intézem, akkor a koliból felhívják anyut, hogy miért kések tanszobáról."
Egyszerüen MIELÖTT késel, szólsz a tanárnak, hogy a bankba kell menned, akkor nem hívják anyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!