A párom lakástakarék számlát akar nyitni, az én nevemre. De szerintetek jogan gondolom azt, amit lentebb írok (25 L)?
A párommal anyósnál lakunk. Azért írom azt, hogy a párom, mert nem vagyunk házasok. Csak élettársak. A párom 1000 % hogy nem akar innen elköltözni, hogy normális család legyünk, neki így kényelmes hogy az anyjával éljünk együtt akár még évtizedekig.
Szóval, a párom kitalálta, hogy nyissunk lakástakarék számlát, az én nevemre. 5 évig kell fizetni és utána a házra tudjuk fordítani. Csak ő az anyja házára akarja ám ezt költeni. A páromnak van benne része, 25 % a nevén van... Na már most én nem akarom egy olyan házra költeni a pénzt, amihez nekem semmi közöm...
Ok, közös kasszán vagyunk, meg minden... de tegyük fel, fizetjük 5 évis a lakástakarékot, majd ezután a házra elköltjük a pénzt, és ha szétmennénk valamiért a párommal,akkor a pénzem más házára!
Szóval Te nem akarsz ott lakni?
Mióta laksz ott és meddig tervezed?
Ki fizetné a pénzt be a lakáskasszába?
A saját nevükre is nyitnak lakáskasszát?
Teneked kéne máshova az a lakáskassza jogosultság?
Ebbe soha nem mennék bele,soha nem lehet tudni mit hoz az élet és akkor nézhetnél a pénzed után!
Ez is fura amúgy,hogy semmi ambíciója a párodnak a függetlenedés felé, szerintem egészségtelen szülővel/kel lakni. Hiába van jó viszony igazi magánélet tuti nincsen.
Minek vagy vele?
Te minek költenél valamire, ami nem a tied?
Sose mentek el onnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!