Szerintetek is ez egy nyomós indok, hogy soha ne legyen feleségem/gyerekem?
Gondolj bele milyen életed lesz egyedül, magányosan
Te azt életnek hívnád?
Azt gondolom párkapcsolat és gyerek nélkül nincs is nagyon értelme élni, de ez kizárólag saját vélemény!
De szerintem a párkapcsolat az elengedhetetlen
Az az egyetlen nyomós indok arra, hogy ne legyen párkapcsolatod, ha nem akarsz párkapcsolatot. Nem kell senkinek magyarázkodni meg kamu indokokat kitalálni, hogy miért nem akarsz. Egyszerűen az is elég, hogy nem akarsz és kész. Ha valaki csesztet miatta, mert nem tudja elképzelni, hogy lehet párkapcsolat nélkül is boldogan élni, annak egyszerűen csak nem jó a képzelőereje, és ez az ő problémája, nem a tiéd. Ha vágysz párkapcsolatra, akkor legyen, ha pedig nem, akkor ne legyen, ennyire egyszerű, mások véleménye pedig tök lényegtelen.
Személyiséget fejleszteni egyébként lehet, akár önállóan is, de szakember által vezetett terápiával is. Az, hogy felismerted, hogy milyen személyiségbeli hibáid vannak és tartasz attól, hogy másoknak rosszat okozol, máris azt mutatja, hogy sokkal alkalmasabb vagy párkapcsolatra, mint jó pár ember, hiszen törődsz mások érzelmi igényeivel.
Nem, nem nyomós indok. Másik kérdésed én leírtad hogy tetszik egy lány de nem mersz kezdeményezni mert mi van ha ugyanolyan leszel mint... Szoval ez hülyeség. Úgy látszik van igényed a párkapcsolata. Amit abba kellene hagynod az az hogy magadba beszélsz dolgokat. Nem vagy olyan mint nevelőapád, mutatja az is hogy nem akarsz rossz ember lenni. Amit érzel az az hogy elhanyagoltak, nem tudtál rendesen beilleszkedni az emberek közé. Ez valamennyire a szüleid hibája is.
Szerintem beszélgess ezzel a lánnyal nyugodtan összebarátkozhattok, kezdetnek elég. Meglátod hogy nem is olyan nehéz. Ha elvégzed a sulit költözz el ebből a rossz környezetből és fejezd be az önvádat. De ez addig nem fog menni amíg itt élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!