Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha megtudnád,...

Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a még otthon élő, 20 éves lányod egy olyan vele egyidős sráccal lenne együtt, akinek több kapcsolata volt eddig más fiúkkal, mint lányokkal?

Figyelt kérdés

2022. júl. 19. 13:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
26%
Hát jó nagyot fog szívni a lány miattad, az biztos.
2022. júl. 20. 17:28
 22/30 A kérdező kommentje:
#21 Miért is? :D
2022. júl. 20. 17:36
 23/30 anonim ***** válasza:
31%
En nem orulnek neki, azt akarnam hogy a lanyom ferfias es konzervativ fiuval jojjon ossze.
2022. júl. 23. 08:09
 24/30 anonim ***** válasza:
80%
Nem lenne vele bajom. Attól még, hogy valaki bisexuális vagy pánsexuális nem azt jelenti, hogy rossz ember. Én biztosan hagynám őket, ha szeretik egymást. Hiszen nem a legjobb közéjük állni. Akkor a lány biztos megutálná az anyját vagy nem jönnének onnantól annyira jól ki. Mások érzései fontosabbak. Meg persze ez a fiú és a lány dolga nem az anyáé. Még ha az anya a legjobbat is akarja a lányának. Akkor is el kell fogadnia, hogy kivel jár. Meg kell vele beszéni, hogy biztosan ezt akarja e és ha igen, onnantól már nincsen miről beszélni. Nem kell lebeszélni róla vagy teletömni a lány fejét. Szeretik egymást az a lényeg.
2022. júl. 24. 11:55
 25/30 anonim ***** válasza:
74%
Ja, hogy a biszex pasik nem férfiasak? Hm.. én több kigyúrt meleg és biszex pasit ismerek... és rólam se feltételezik a melegségemet...
2022. júl. 24. 15:50
 26/30 anonim ***** válasza:
16%
Egy biszex csavo, bocsi de minden csak nem ferfias 😀
2022. júl. 25. 14:35
 27/30 A kérdező kommentje:
#26 Miért is? Nem mindenkiről ordít ám a szexualitása. Aki nem látott még palival, az meg nem mondaná, hogy ez van.
2022. júl. 25. 14:41
 28/30 anonim ***** válasza:
87%

"azt akarnam hogy a lanyom ferfias es konzervativ fiuval jojjon ossze"

És ennek mi köze a kérdéshez, hol van az összefüggés? A szexuális irányultságnak semmi köze a politikai beállítottsághoz, nem heteroszexuális ember is vallhat konzervatív nézeteket. A politikai nézet egy szabadon választott és tudatosan megváltoztatható döntés. A szexuális irányultságot pedig nem tudod magadnak tudatosan befolyásolni. Vagy te talán tudod irányítani, hogy kibe szeretsz bele és kibe nem?

2022. júl. 25. 15:09
 29/30 anonim ***** válasza:
46%

Nyilvan nem, nem is mondtam hogy iranyitsa, en annyit mondtam hogy nem orulnek ha a lanyom egy ilyennel allna ossze. Nem mondtam hogy ne letezzenek, azt se hogy szegyelljek magukat. Feltett a kerdezo egy kerdest amire valaszoltam.

En azt tudom ferfiasnak nevezni, akinek meg se fordul a fejebe hogy a sajat f@szan kivul masikat fogjon a kezebe. Mar bocs.

2022. júl. 25. 16:06
 30/30 anonim ***** válasza:
63%
Hát a hatalmon lévő kormány is azt akarja, hogy gázról vegyestüzelésre álljanak át aki teheti...
2022. júl. 31. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!