Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha megtudnád,...

Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a még otthon élő, 20 éves lányod egy olyan vele egyidős sráccal lenne együtt, akinek több kapcsolata volt eddig más fiúkkal, mint lányokkal?

Figyelt kérdés

2022. júl. 19. 13:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Ha boldogok akkor miért zavarna?
2022. júl. 19. 14:46
 12/30 anonim ***** válasza:
49%
Miért kell lepontozni azt aki nem ért egyet a többiekkel?
2022. júl. 19. 14:53
 13/30 anonim ***** válasza:
90%

"Hogy lehet úgy normális és tartós kapcsolatot kialakítani egy nővel, ha egyszer a nők, máskor a férfiak után vágyakozik valaki?"

Nagyon sokan tévedésben vannak, a biszexualitás nem azt jelenti, hogy egyszer nőt kívánsz meg, máskor meg férfit. Azt jelenti, hogy férfi és nő is lehet számodra potenciális partner. Ha egy biszex férfinak van barátnője, akit szeret, akkor vele akar lenni, és nem fog nagyobb eséllyel megkívánni helyette egy férfit, mint egy heteró férfi egy másik nőt a saját barátnője helyett. Egy heteró férfinak se csak egyetlen egy nő tetszhet meg egész életében, nemtől és szexuális irányultságtól függetlenül bárkivel bármikor előfordulhat, hogy valamilyen okból már nem szereti az éppen aktuális párját és inkább valaki mással szeretne lenni. Ilyenkor normális esetben az a megoldás, hogy szakít a pár. Ennyi erővel heteróként se jöjjön össze senki senkivel, mert hogyan lehet úgy normális és tartós kapcsolatot kialakítani egy nővel, hogy bármikor megtetszhet neki egy másik férfi.

2022. júl. 19. 14:54
 14/30 anonim ***** válasza:
24%

Nekem elegem van már abból, hogy mindenhonnan az LMBTQ propaganda folyik, ez tök rossz!

Szeressék egymást, de ne itt kérdezgessék, hogy mit szólunk hozzá!

Nem mind1?!

Ha nem tetszik, úgyis lepontozod. Kár ezen rágódni!

2022. júl. 19. 14:58
 15/30 anonim ***** válasza:
8%
#19 Ez kb. ugyanolyan, mint amikor a féltékeny X megkéri a párját, hogy ne találkozzon Y-nal. Úgyis fog, őt meg felőrölheti az ideg nyugodtan.
2022. júl. 19. 15:42
 16/30 anonim ***** válasza:
18%

21: egyetértek!

Nekem semmi bajom nem volt a melegekkel, amíg nem tolták itt elém magukat és mutatták be, hogy milyen unintelligensek. Ők elvárják, hogy mindenki tapsikoljon nekik, de ők meg magasról lenéznek mindenkit.

2022. júl. 19. 15:43
 17/30 anonim ***** válasza:
15%
Hoppá! Közben látom, hogy törölték a hetero hozzászólások egy részét! :)
2022. júl. 19. 15:44
 18/30 anonim ***** válasza:
9%
Egészségére. Legalább próbál a pasija egyenlíteni ezeken az arányokon.
2022. júl. 19. 23:06
 19/30 anonim ***** válasza:
68%
Biszexuális emberekről sem hallottatok még :D Nem baj, de ne terjesztenétek az o.tobaságot.
2022. júl. 20. 06:45
 20/30 A kérdező kommentje:
A biszexuális nem azt jelenti, hogy hűtlen... Nem vagyok hűtlen. (A srác vagyok) Viszont a szülők ismernek látásból, láttak a fiú exeimmel, randizós, szingli időszakban pedig azokkal a srácokkal, akikkel 1-1 randim volt. És most ezért tologatjuk a barátnőm szüleinek való bemutatást, mert a barátnőm szerint néha szoktam téma lenni, mert régebben jártam az egyik (egyébként lány) unokatesójával 3 hónapot, és ja, nem a pozitív kontextusban kerülök szóba. :D
2022. júl. 20. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!