Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha megtudnád,...

Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a még otthon élő, 20 éves lányod egy olyan vele egyidős sráccal lenne együtt, akinek több kapcsolata volt eddig más fiúkkal, mint lányokkal?

Figyelt kérdés

2022. júl. 19. 13:38
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%
Semmit, nincs hozzá semmi közöm. Ha a lányomnak megfelel akkor nem fogom emiatt elítélni, nem vagyok homofób.
2022. júl. 19. 13:42
 2/30 anonim ***** válasza:
89%

Annyi érdekelne, hogy a lányom tudja e.

Amúgy az égvilágon semmit.

2022. júl. 19. 13:42
 3/30 anonim ***** válasza:
71%

Félteném hogy megbántják, beszélgetnék vele, ha akar, és remélem, korábban sokat beszélgettem vele a nemi betegségekről. :P

De amúgy a gyerekem nem a tulajdonom.

2022. júl. 19. 13:46
 4/30 anonim ***** válasza:
11%
Ideiglenes kapcsolatnak elmegy, de hosszabb távon társnak nem választanám, ha a lányom helyében lennék. Főleg nem szülnék neki gyereket.
2022. júl. 19. 14:00
 5/30 anonim ***** válasza:
90%
Mivel biszex nő vagyok, természetesen nem zavarna, ha nem heteró is lenne a családban. Nekem két fiam van, nekik is csak annyi kívánok, hogy majd egy hűségen és szereten alapuló párkapcsolatuk legyen, de az teljesen mindegy nekem, milyen nemű párt választanak maguknak.
2022. júl. 19. 14:19
 6/30 anonim ***** válasza:
10%
Frászt kapnék, a franc fogadná el... Azonnal megmondanám amit tudok aztán menjen a házamból.... homofób vagyok? Akkor ok ...jogom van hozzá, vagy ez nem tartozik az elfogadni valók közé?
2022. júl. 19. 14:25
 7/30 anonim ***** válasza:
11%
Őszintén? Elhánynám magam.
2022. júl. 19. 14:26
 8/30 anonim ***** válasza:
9%

Jesszusom kilennék idegileg hogy mit rontottam el,miután kihánynám a belsőszerveim döntő részét.

Utánna az a másik takarodhatna a házamból!

2022. júl. 19. 14:29
 9/30 anonim ***** válasza:
22%
Hogy lehet úgy normális és tartós kapcsolatot kialakítani egy nővel, ha egyszer a nők, máskor a férfiak után vágyakozik valaki?
2022. júl. 19. 14:31
 10/30 anonim ***** válasza:
8%
9: na ez az, hogy sehogy!
2022. júl. 19. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!