Apám két hazat tart fenn, és segítséget kér?
Kérdező! Hasonló csodás szülők jutottak nekem is, egy regényt tudnék írni. 0 segítség, 0 szeretet csak elvárások, követelőzések.
Rájuk nem nyitom az ajtót. Függetlenedj te is érzelmileg és ne tűrd, hogy követelőzzenek.
Más megoldás nincs, ezek sosem változnak és válnak szerető szülővé.
35# teljesen egyet értek.
De kérdező! 3 gyermekünk van, én is mindenemért megdolgoztam. 35 éves vagyok én is. Külföldöt is megjártam, és tudod baromi büszke vagyok arra, hogy soha semmit nem tettek a fenekem alá. Sőt, nálunk mindig nővérem volt piadesztára emelve, kapott házat is, amit a váláskor elpotyázott. Annyi mindent toltak a feneke alá szüleim, és képzeld 45 éves létére semmit nem tud felmutatni, mert kifolyik a kezéből a pénz, pedig külföldön dolgozik. Még mindig szüleinkhez jár 2 havonta kuncsorogni pénzt.
Szóval nyuszika el vagy tévedve..
Csak a hozzád hasonló szerencse csomagok tartják a markukat, és sajnáltatják magukat, hogy mit nem toltak és tolnak még most is felnőtt családos emberként a seggük alá..
De könyörgöm végig azon nyöszörögsz, hogy mit nem adtak a szüleid, és mit nem fogsz kapni.. Semmi másról nem szól az egész, hiába teszel hozzá körítést.. Ennyi a légyeg.
Mert mennyivel előrébb lennél ha..
Kaptál x összeget, de azt is kevesled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!