Apám két hazat tart fenn, és segítséget kér?
Egy macskát nem tűr meg, nemhogy albérlőt.
8as meg gondolom nem fog orokolni soha semmit, ők szoktak ilyen dumakkal jönni, hogy mi közöd ehhez, semmi, blabla. Az én gyerekemnek is igenis közé lesz ahhoz, mit hagyok majd magam után. Egy normális szülő, ha tud, nem a csupasz seggét meg orokseget akar hagyni.
De nem értem mi a kérdés. Nem tudsz segíteni, okod sincs rá hogy segíts, akkor így nem fogsz segíteni. Nyilvánvóan.
Ha meg emiatt nem fogsz örökölni, akkor ez van, nem tudsz akkor sem mit kezdeni a témával.
Majd eladják.
A nagyszüleid házát meg ők örököltáék, nem te.
"nekem sem erőm, sem időm, sem pénzem nem lesz, h pesztraljam. "
De a pénz kéne, mi?
Nem kell pesztráléni. Majd rájönnek, ha nem megy. Eladják mindkettő házat és beköltöznek egy kényelmes nyugdíjas otthonba. És utazgatnak esetleg.
Az a baj, h legalább anyámat felkeszithetne, ha ő nem lesz, mit még higyan csináljon anyam. Ezerszer kértem erre is, nem erdekli, az az után lesz h ő már nem lesz, neki ahhoz semmi köze. Anyám meg váltig állítja, h majd megoldja.. De közben tudom, h pénzt se tud levenni, csekket sem befizetni, az egész házuk amúgy is egy nagy raktár, tele pincetol padlásig minden felhalmozott lommal. Meg azt se tudják, a biztosítás papírok hol vannak. Próbáltam beszélni velük, lehetetlen. Semmi soha nem változik. Húgom meg külföldön, énnekem meg itt az életem, meg a baba. Egyikünk sem tudja pesztralni anyákat ha ne adj isten meg később raszorulna akkor sem. (anyáknak amúgy segíteni sem lehetett soha. Ő mindig mindent jobban tudott a háztartásban is, ha felmostal, felmosott megint, mert csak úgy jó)
Igazatok van, h nincs értelme a kérdésnek, de annyira el vagyok keseredve, már, hagynám az egeszet a francba, ha ők nem foglalkoznak az életükkel, akkor miért én? Közben mégis aggódom, mi lesz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!