Apám két hazat tart fenn, és segítséget kér?
Ellenséges vagy és irreálisan gondolkodsz.
Van gyerekem, van vagyonom, amit megosztok velük, de én inkább életre való gyereket nevelek ahelyett, hogy a markát tartaná még életemben, hogy önálló felnőttet játszhasson más munkájának gyümölcse árán. Én sem kapok semmit, mindenért sokat dolgoztam és vártam, de ezért nem utálom a szüleimet és a világot, hogy nem szolgálnak ki.
Te is józanodj ki és inkább vedd észre, hogy itt sokan nem téged támadnak, csupán felébreszeni akarnak, mert amit akarsz, az nem működik.
15.
Az ilyen buta, hazug, begyepesedett vén hüĺye az életbennem fog nyugger otthonba menni, inkább hagyja hogy ráomoljon az "imádott" putrija.
Utazni meg végképp nem fog egy ilyen proli mentalitású.
Tényleg ki kell kövessem a kérdést. Ne haragudjon meg, az értelmes hozzá szóló sem, de azt hiszem többet ugyse lehet ebből kihozni.
Kétszer fizettem így be osztalypenzt, mert lusták voltak pénzt kivenni időben, nekem meg be kellett fizetni. Utana már nem adták vissza mert ennyivel hozzajarulhatok. De sorolhatnam, mennyi olyan alap dolgot fizettem magam, amit amúgy átlag szülő fizet a gyerekének (nem, nem mobilt, sokkal alapab dolgokról van szó). És az anyagi dolog még azt mondanám, hagyján. De az érzelmi lelki nulla, ami onnan jött az sokan fájóbb volt, és fájó sajnos a mai napig. A szülő hiányt nem lehet pótolni. Hiába vagyok jóba anyósommal, nem vagyok a lánya, és amikor sógornom terhes volt, sokkal nagyobb figyelembe részesült, mint én, de hát ez érthető is. Egy szülőt nem lehet pótolni.
De nem megyek bele. Nincs kedvem további táptalajt adni az unatkozó, rosszindulatú tipik gyks megmondóembereknek. Erre is majd biztos jön valami okos fröcsögés. Ennél jobban kell becsuljem magam, mint ilyenekkel virtuálisan társalogni.
Miért zavar mi van velük? Mégis a szuleim. Tudom, hogy fejre állhatok, akkor se változnak, de mégis a szuleim. Nem tudom elmagyarazni, miért érdekel, mégis mi van velük. De zavar, higy nem mennek úgy a dolgaim, ahogy egy józanul gondolkodó embernek menne. Így gyakorlatilag a saját ellenségeink saját maguknak.
35.
Jóvanna. Azért elmondhatja nem? Mint ahogy te is elmondod a magadét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!