Mit csináljak, ha a fiamat kihasználják a barátnőjének a szülei?
23 éves a fiam, két éve van együtt a barátnőjével. Ami nagyon zavar engem, hogy a barátnője apja állandóan befogja őt valamibe és a fiam amilyen kis naiv még örömmel segít is neki. Lekenyerezni őt azzal, hogy vesz neki sört meg elviszi kajálni. Már második nyáron szedi neki a málnát. Én meg három éve könyörgöm neki, hogy fesse le a kerítést meg volna munka itthon is, de a drága apósa mindig fontosabb. Azzal jött a fiam, hogy az apósa cserébe segít megcsinálni az itthoni munkákat. Mondtam neki, hogy nem vagyunk mi erre rászorulva nem kell nekünk szánalomsegítség.
Ha mondom ezt a fiamnak, akkor meg én vagyok a rosszindulatú gonosz.
Van csípőprotézises ismerősöm, szinte mindent csinál. Túrázik, kondizik. A csipőprotézisnek mi köze van a kerítés festéshez?
Talán a férjednek kéne segíteni.
32:
De nem mindenki tudja ugyanúgy használni + a térdeim is kivannak kopva.
Amint már írtam a férjem az nem hajlandó foglalkozni ezzel.
De hát ha szívesebben van velük, akkor persze, hogy megy a menyecskéhez. Az a baj, hogy már az itteni stílusodból látszik, hogy nem könnyű a közeledben lenni.
- tényleg pont olyan vagy, mint az anyósom-
Nő vagyok (állítólag ők azok, akik nehezebben jönnek ki az anyóssal), mégis szívesenben segítek anyósomnak, mint az anyámnak. Hívott amikor érett a meggy, hogy van-e kedvem és időm segíteni befőzni, mert szerencsére annyira sok lett, hogy már nem győzi. Igen, ilyen módon kért meg, ha van-e kedvem és ráérek-e. Örömmel mentem, nagyon jót beszélgettünk közben. Évek óta házasok vagyunk a fiával, nem azért ilyen, mert most ismerkedünk. Ilyen természet.
Ha anyámnak kell segíteni az arról szól, hogy valakit szid folyamatosan. Szomszédot, rokont, ismert embert... Tökmindegy, csak szidhassa. Soha semmi sem jó neki, ráadásul egyik nap szereti az xy-t, másnap nem köszön neki mert nem vette észre a kocsiból anyámat, örök harag és hallgatom, hogy milyen ember is az (megtörtént eset). Nagyon más a két helyzetben segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!