Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a fiamat...

Mit csináljak, ha a fiamat kihasználják a barátnőjének a szülei?

Figyelt kérdés

23 éves a fiam, két éve van együtt a barátnőjével. Ami nagyon zavar engem, hogy a barátnője apja állandóan befogja őt valamibe és a fiam amilyen kis naiv még örömmel segít is neki. Lekenyerezni őt azzal, hogy vesz neki sört meg elviszi kajálni. Már második nyáron szedi neki a málnát. Én meg három éve könyörgöm neki, hogy fesse le a kerítést meg volna munka itthon is, de a drága apósa mindig fontosabb. Azzal jött a fiam, hogy az apósa cserébe segít megcsinálni az itthoni munkákat. Mondtam neki, hogy nem vagyunk mi erre rászorulva nem kell nekünk szánalomsegítség.

Ha mondom ezt a fiamnak, akkor meg én vagyok a rosszindulatú gonosz.

2022. júl. 16. 07:43
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor fogadd el, hogy ő meg a leendő apósa nálatok is dolgozzon. Csak ne úgy viselkedj, hogy többet ne legyen kedvük jönni!
2022. júl. 16. 18:13
 32/50 anonim ***** válasza:
91%

Van csípőprotézises ismerősöm, szinte mindent csinál. Túrázik, kondizik. A csipőprotézisnek mi köze van a kerítés festéshez?

Talán a férjednek kéne segíteni.

2022. júl. 16. 18:13
 33/50 A kérdező kommentje:

32:

De nem mindenki tudja ugyanúgy használni + a térdeim is kivannak kopva.

Amint már írtam a férjem az nem hajlandó foglalkozni ezzel.

2022. júl. 16. 18:24
 34/50 anonim ***** válasza:
92%
Ezt mi értjük. De sajnos a fiaddal meg láthatóan nem olyan a kapcsolatod, hogy szívesebben töltsön veled időt, mint a sógorékkel. Ezen lenne érdemes dolgoznod, hogy ne kényszerből jöjjön hozzátok, hanem jól is érezze magát veletek.
2022. júl. 16. 18:26
 35/50 anonim ***** válasza:
89%
A férjedet kell noszogatni, a fiadat hagyd fiatalnak lenni. Nem hajlandó foglalkozni ezzel? Te meg akkor nem foglalkozol azzal, hogy neki legyen reggeli, ebéd, vacsora, főzöl csak magadra. Ő is ott lakik, nem? Akkor meg ne lógassa a lábát.
2022. júl. 16. 18:28
 36/50 A kérdező kommentje:
A fiam velem lakik. De minden hétvégéje arról szól, hogy menni kell a mennyecskéhez.
2022. júl. 16. 18:29
 37/50 anonim ***** válasza:
92%
Jól teszi, ezt is kell, udvaroljon, csajozzon. Mikor csinálja, ha nem most? Ti hány évesek voltatok a férjeddel, amikor megismerkedtetek, összeházasodtatok? 40 évesen is ott üljön a fiad a nyakadon, mert rátelepedtek, csak mert a férjed egy lusta disznó?
2022. júl. 16. 18:30
 38/50 anonim ***** válasza:
93%

De hát ha szívesebben van velük, akkor persze, hogy megy a menyecskéhez. Az a baj, hogy már az itteni stílusodból látszik, hogy nem könnyű a közeledben lenni.

- tényleg pont olyan vagy, mint az anyósom-

2022. júl. 16. 18:32
 39/50 anonim ***** válasza:
63%
Hozzád nem járt a férjed vagy te hozzá, asszony? Csak hetente találkoznak? Az nulla!
2022. júl. 16. 18:52
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok (állítólag ők azok, akik nehezebben jönnek ki az anyóssal), mégis szívesenben segítek anyósomnak, mint az anyámnak. Hívott amikor érett a meggy, hogy van-e kedvem és időm segíteni befőzni, mert szerencsére annyira sok lett, hogy már nem győzi. Igen, ilyen módon kért meg, ha van-e kedvem és ráérek-e. Örömmel mentem, nagyon jót beszélgettünk közben. Évek óta házasok vagyunk a fiával, nem azért ilyen, mert most ismerkedünk. Ilyen természet.

Ha anyámnak kell segíteni az arról szól, hogy valakit szid folyamatosan. Szomszédot, rokont, ismert embert... Tökmindegy, csak szidhassa. Soha semmi sem jó neki, ráadásul egyik nap szereti az xy-t, másnap nem köszön neki mert nem vette észre a kocsiból anyámat, örök harag és hallgatom, hogy milyen ember is az (megtörtént eset). Nagyon más a két helyzetben segíteni.

2022. júl. 16. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!