Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szereti valaki az...

Miért szereti valaki az anyukáját? Mit érez vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az én anyám egy szörnyeteg. Rettegtem és rettegek is tőle, rengeteget vert még 16-7 éves koromban is, utána leléptem otthonról, utána még több balhét csinált, bántott, sértegetett, megalázott, még a külsőm is csúnyán kritizálta. Azóta sem vagyunk nagyon jóban. De a lényeg, hogy nekem is van egy kislányom és szeretném, ha majd mindig szeretne. De mások mit szeretnek az anyjukban? Azért kérdem, hogy én is jó anyuka legyek.

2022. júl. 11. 19:52
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Szerintem a testi fenyítés MINDEN formája MINDEN esetben elfogadhatatlan 🤷🏼‍♀️ sorra not sorry
2022. júl. 12. 12:19
 22/31 A kérdező kommentje:

Tizenkilences... ezért nem kellett volna a gyereket vállalnom? Tudod te egyáltalán, hogy mennyire szeretem a gyerekem és hogy mennyi boldogságot hoz az életembe? Hogy mennyit sírok örömömben amikor meglép valami mérföldkövet? Hogy hogy szeretek csak csendben ülni és a szemem nem levenni róla, mert szeretem?

Kedves tizenkilences. Én nem azt kértem, hogy utólag valaki oktasson ki, hogy minek vállaltam gyereket. Azert vállaltam, mert vágytam rá. Csak nem akarom elrontani a nevelését, szeretném, ha viszont szeretne.

2022. júl. 12. 12:25
 23/31 anonim ***** válasza:
20%
#21 én egy időben iszonyatosan hisztis és pofátlan voltam. Hálás vagyok a szüleimnek azért a pár seggrecsapásért, amit akkor kaptam. Megérdemeltem. Nem lettem tőle lelki sérült, örülök neki, hogy nem hagyták, hogy egy tiszteletlen akaratos nagyképű felnőtt váljon belőlem. Szerintem vannak helyzetek, amikor más nem használ.
2022. júl. 12. 12:41
 24/31 anonim ***** válasza:
90%

Az én anyám is állítólag szeret minket.

Ami abbsn merült ki, hogy kaptunk kaját, meg tetőt a fejünk fölé.

Beszélgetni sose lehetett vele, 47 vagyok, nem tini, mondanék neki valamit, nem érdekli, soha nem is érdekelte.

Csak házimunkáról lehetett vele mindig is beszélni. Dicséretet sose kaptunk, mindig az volt, hogy bezzeh x, miért nem vagy olyan, ti erre nem vagytok képesek, ehhez ti hülyék vagytok.

2022. júl. 12. 13:20
 25/31 anonim ***** válasza:
76%
23-as, komoly baj, hogy meg se fordul a fejedben, hogy a jólneveltséget másképp is el lehetne érni. Aztán ezt adod te is tovább a gyerekednek. Csak lehet, hogy felnőttként ő nem ilyen hálásan fog rá visszagondolni.
2022. júl. 12. 13:37
 26/31 anonim ***** válasza:
83%

24es vagyok.

Azt nem is mondtam, hogy anyám a mai napig elbagatellizálja szt, hogy terrorban, (fizikai és lelki) nőttünk fel, a mostohaapámnsk köszönhetően, szerinte az nem is úgy volt, meg nem számít, mert régen volt...

Tehát, ha egy gyereket ütnek, szidnak, utálják, hogy létezik, sz felnőttkorra semmi gondot nem fog okozni.

Lényeg, hogy nem kellett szerelőt hívni, mert a mostohaapám megcsinálta a dolgokat.

2022. júl. 12. 13:44
 27/31 anonim ***** válasza:
22%
Függés miatt csak.
2022. júl. 12. 18:35
 28/31 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem leszel ilyen szörnyű anyja aki folyton veri és kritizálja, akkor szeretni fog. Ne legyél szörnyeteg és szeresd, ennyi. ;)
2022. júl. 13. 02:48
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

Azért ne tegyünk már úgy, mintha az életed során kapott 3 seggrecsapás akkora bántalmazás meg fenyítés lenne. A mai gyereknevelés annyira engedékeny és laza meg annyira kis virágszálként nevelik a gyerekeket, hogy csupa tiszteletlen, szemtelen, beszari és “kihaénnem” gyerekeket nevelnek ki a jelenlegi szülők. Kérdezz csak meg egy pedagógust, hogy mekkora katasztrófa a mai gyerekeket próbálni nevelni, hisz a szülők nem teszik.

2022. júl. 13. 07:55
 30/31 anonim ***** válasza:
81%
A verés nem a nevelés szinonimája, 29-es, épp ellenkezőleg, semmi köze hozzá. Akkor se, ha a te szüleid nem így jártak el. (Megjegyzem, a bagatellizáló "3 seggrecsapástól" senki nem lesz jólnevelt, tehát még idomításra se alkalmas.) A fiatalok neveletlenségéről meg olvassál ógörög szerzőket, meg fogsz lepődni!
2022. júl. 13. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!