Félek megkérdezni a szüleimet, hogy vehetek-e mégegy fényképezőgépet. Mit csináljak?
Közel fél millió forintos gép. Egy vásárlói véleményt ide szeretnék másolni.
-Képzaj (A gond ott kezdődik, hogy nagyon kicsi szenzor, emellett óriási zoom, és túl nagy megapixel. Szép a kép, megnézve egy nagy tv-n, csak ne nézd meg 100%-ban kinagyítva. Minden részében zajos, életlen, mosott, a kép széleiről már ne is tegyük említést, sarkokban erős torzítások)
-ha csökkenteni akarom a képzajt, akkor szépen elmos minden részletet, ellenkező esetben részletgazdagabb lesz a kép, viszont "szép" zajos. ISO100-nál azt mondom nem is rossz, MÁR ISO400-nál....... tragédia!
-Ja, lehet, hogy RAW-ban kellett volna? Az is szánalmas sajnos,
-túlzásba vitt zoom, és rettenetesen romlik a képminőség, már nem csak a zoom végén, ezért kérdezem, hogy MINEK? Digitzoom pedig doublenull
-gyenge akkumulátor,
-video módban, talán még az elődje is jobb volt,
-gyenge autofókusz,
-érintőképernyő?
-Plasztik érzetű, és extrém nehéz, nem érzem olyan robusztusnak, mint egy Nikpon DSLR-t,
-drága..... , ismétlem DRÁGA, nem ér ennyit,
Én átgondolnám ezeket.
18 éves kor felé már és a mai gazdaságot látva legyen inkább annyi eszed, hogy lakásra-házra gyűjtesz...
Amúgy, a kinézett gép fos röviden-tömören.
A repülőtéren is tudsz gépet fotózni...
Én ki is tagadnálak, ha ennyi eszed nem lenne és vennél egy kacatot...
Akik azzal jönnek, hogy a gyerek rendelkezhet a saját pénze felett, azok vagy full gazdagok, vagy nem nevelnek gyereket...
Azért mai viszonylatban egy GYEREK fél millát ne akarjon már elkölteni (akármennyire is spórolta rá a pénzt) hobbira, ha a szülők azért gürcölnek hónapról-hónapra, hogy legyen mit az asztalra tenni. Fél milláért már egy kocsit is lehetne venni, annak azért kicsit több haszna van.
Sajnos van, hogy a szülők ténylegesen azért hajtanak, hogy alapvető dolgok meglegyenek, sok esetben csodaszámba megy, ha az ember egy kicsit drágább ruhát vesz magának, akkor eléggé nagy pofátlanság ennyi pénzt kiadni a „semmire”.
Persze ha a kérdező családjában jobb az anyagi helyzet, akkor ennek a pénznek az elköltése nem okoz hátrányt, akkor vegyen rajta, amit jónak lát.
Na valaki végigszántotta a válaszokat. Lelke rajta.
Spotterhez szerintem a kiszemelt géped nem alkalmas, de másra sem venném meg.
Jól értem, hogy azok, akik lepontozták a 14-es válaszomat, azok szerint rendben van, hogy a gyerekek százezreket költenek fasságokra?
Már értem, miért tart itt az ország...
16
A józan ész nem népszerű, üdv a 13-ból:D
16
Már van egy jó gépe, írta...lehet neked meg új szemüveg kellene vagy pirula:D
#19, és az miben változtat bármin is, hogy már van egy jó gépe?
Vagy szerinted ha már egyszer százezreket elköltött egy hobbira, akkor költsön még többet?
Itt a pirulára inkább neked lenne szükséged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!