Húgoméknak kölcsönadtam a vadiúj digitális fényképezőgépemet. Néhány apró sérüléssel, karcolással adta vissza, leeshetett! Nekem minden ilyen cuccom makulátlan, ez nagyon zavar. Hogy szóljak neki és mit mondjak?
Most már semmit ne szólj
Előre kelett volna felhívni a figyelmüket, hogy úgy adod oda, ha kitüntetett figyelemmel óvják.
Akkor kellett volna például,hogy te magad csinálsz egy "bubis-zacskós" védőborítást, hogy abban vigyék el, és használat előtt ,után csak abban tárolják.
Nagyon kényes helyzetek ezek-már én is jártam párszor pórul-pl.kocsit adtam kölcsön is majdnem kiürült tankkal jött vissza tele szotyizva -persze újból nem kapta meg,de tényleg olyan érzés,mintha megtaposnák az embert.
Úgy tartják,egy értelmes embert csak egyszer lehet csőbe húzni,ha kétszer ugyanabba a csapdába esik,akkor már nem túl okos.
Én úgy csinálom-lehet nem túl elegáns,-hogy amit nem akarok odaadni,arról füllentek,hogy másnál van,vagy éppen szükségem van rá-meg ilyesmik,mert borzasztó nehéz ellentmondani ilyen kényes szituációban.Leginkább olyasmit adok kölcsön,ami nem igazán sérülhet,romolhat el.
Ezzel a fényképezővel már nem sokra mész,mert ha ki is derül mi történt,úgysem veszik meg újra-meg kb.ennyire érdekelte őket,hogy még meg sem említették.
Harmadik válaszolónak: tokban adtam oda természetesen.
Pont az nehéz ebben, hogy voltaképpen nem tették tönkre, de nem is vigyáztak rá kellőképpen. Én ezen fennakadok, mert mint mondtam, a gép vadonatúj (december 13-án vettem).
AZ lesz, hogy soha többé nem adom oda és ha kérdezi, hogy miért, akkor megemlítem neki, hogy nem épp úgy kaptam vissza, ahogy odaadtam...
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!