Az anyám nem akarja odaadni a címerezésre kapott pénzemet. Mit tudnék tenni?
16 éves vagyok, életemben először kezdtem dolgozni, szerződéskötéskor anyukám számláját adtam meg mert nem volt sajátom. A
Júniusban 1 napot dolgoztam (hó legvégén) ez 10 ezer forint kb, júliusban jelenleg 50 ezernél tartok. 2 napja utalták mindenkinek a 10 ezret, onnnan tudom mert a fizunap vasárnapra esett volna, ezért 2 nappal hamarabb utalták és mutogatták egymásnak az SMS-eket a telefonon. Anyukám viszont pénteken és tegnap azt mondta hogy "még" nem érkezett meg, ma viszont azt mondta hogy megérkezett de hogy ő ezt már elköltötte rám ezért nem adja oda.
Mit tudok tenni? 16 évesen köthetek magamnak saját számlát szülői beleegyezés nélkül? (Valószínűleg az ehónapban keresett pénzem is ilyen sorsra jutna)
Ez az élet kérdező.
Most anyád, később az állam, meg a nejed veszik el a lóvéd. Meg majd amikor a melóhelyed nem fizet ki.
Majd rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!