Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám nem akarja odaadni a...

Az anyám nem akarja odaadni a címerezésre kapott pénzemet. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, életemben először kezdtem dolgozni, szerződéskötéskor anyukám számláját adtam meg mert nem volt sajátom. A

Júniusban 1 napot dolgoztam (hó legvégén) ez 10 ezer forint kb, júliusban jelenleg 50 ezernél tartok. 2 napja utalták mindenkinek a 10 ezret, onnnan tudom mert a fizunap vasárnapra esett volna, ezért 2 nappal hamarabb utalták és mutogatták egymásnak az SMS-eket a telefonon. Anyukám viszont pénteken és tegnap azt mondta hogy "még" nem érkezett meg, ma viszont azt mondta hogy megérkezett de hogy ő ezt már elköltötte rám ezért nem adja oda.

Mit tudok tenni? 16 évesen köthetek magamnak saját számlát szülői beleegyezés nélkül? (Valószínűleg az ehónapban keresett pénzem is ilyen sorsra jutna)

2022. júl. 10. 14:25
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
97%
Esetleg nincs másik felnőtt a családban, akinek van számlája és biztos odaadja a pénzed? Nagymama esetleg? Vagy nagynéni? Esetleg idősebb testvér?
2022. júl. 10. 14:35
 12/36 anonim ***** válasza:
96%
1 próbát megérhet a munkahelyen rákérdezni, nem adják-e mégis kp-ben.
2022. júl. 10. 14:42
 13/36 anonim ***** válasza:
97%
Próbáld meg valaki más, megbízható személy számlájára utalni. Ha nincs ilyen akkor mondj fel. Minek dolgozol "ingyen"?
2022. júl. 10. 14:44
 14/36 anonim ***** válasza:
87%
Nyugi, az anyja akkor is kiverné belőle, ha kp-ben kapná. 18 éves korodig ne dolgozz, kérdező.
2022. júl. 10. 14:47
 15/36 anonim ***** válasza:
80%
Szeretetmegvonással bünteted. Nem szólsz hozzá, kerülöd, feltűnően kimész abból a helyiségből, ahova ő bement. Mindenkinek elmeséled, hogy jártál. Legalább érezze rosszul magát.
2022. júl. 10. 14:59
 16/36 anonim ***** válasza:
11%

hát én nagyon régen egyedül nyitottam otp junior számlát 14 évesen, szóval nem tudom

most vagyok 27

2022. júl. 10. 15:01
 17/36 anonim ***** válasza:
16%
Mondd hogy keszpenzbe kered a fizetest es kesz
2022. júl. 10. 15:02
 18/36 anonim ***** válasza:
12%
Te nem kapsz a suliból ösztöbdíjat? Unokatesóm cukrásznak tanul és kap és saját névre kellett bankszámlát csináltatnia
2022. júl. 10. 15:35
 19/36 anonim ***** válasza:
95%
OTP Juniorhoz kell a szülő videohívásos szóbeli beleegyezése.
2022. júl. 10. 15:38
 20/36 anonim ***** válasza:
93%
Mondj fel, kérdező, már most hétfőn se menj dolgozni, csak az irodába a felmondásoddal, írd bele nyugodtan, hogy anyád a számlájáról nem engedi kivenned, és ezért nem dolgozol tovább.
2022. júl. 10. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!