Kukorica címerezésről tapasztalatok?
Jól jönne nyáron egy kis plusz pénz ezért gondoltam elmegyek címerezni. A gond csak az, hogy egyik barátnőm sem szorul rá, ezért nem is akar jönni velem senki, egyedül meg nem igazán szeretnék.
Ti kivel mentetek? Mennyi pénzt kaptatok?
Én nem mentem, mert annyira nem kellett a pénz, és ez általában nem fizet olyan jól.
Az viszont kimondottan szerencsés, ha nem megy egy barátnőd se: így rá leszel kényszerülve arra, hogy új kapcsolatokat alakíts ki :) Szóval ez ne tartson vissza, pont így lehet új barátokat szerezni :)
Én anno 16 évesen csináltam. Nem volt kellemes meló: hajnalban kellett kelni, egész nap kint lenni a napon, fárasztó volt stb. De azért túl lehetett élni és úgy gondolom, hogy sokat változtatott a gondolkodásomon is akkoriban, így csak javasolni tudom.
Amúgy nem egy aranybánya, szerintem mostanában 500 Ft-os órabér lehet diákmunkában.
Én anno barátokkal mentem, viszont úgyis az van, hogy beosztana egy sorba, ahol max egy ember megy melletted, én is hiába mentem ismerősökkel, általában idegenek mellé kerültem, de mondjuk jól elbeszélgettem mindenkivel meg ismerkedtem is, ez ne tartson vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!