Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem örül ha jó sorsom van?

Eger macska kérdése:

Apám nem örül ha jó sorsom van?

Figyelt kérdés
Ma is ő kint dolgozott mint mindig es anyám adott pénzt hogy hozzak magamnak édességet és hoztam 1 cappyt meg 1 buenót és elkezdi,, neked nagyon jól megy" és elején vettem egy cipőt 40k ért és anyám odaadta a felét ennek sem örült.
2022. júl. 5. 21:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%

"Ha a gyerek veszi teljesen, az mas, sajat penz; arra bassza el, amire akarja."

Egy cipo azert lenyeges , hogy legyen a gyerek laban . De jo szulo lehetsz . Cipot vett baszki. Mit hisztizel itt ?!

2022. júl. 5. 22:10
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

A gyereknek kell cipo, ahogy nekem is es mindenkinek, koszonom ezt a roppant okos megallapitast :D

40 ezernel manapsag mar nincsenek olcsobb cipok? Na ezt viszont eddig nem tudtam...:)

2022. júl. 5. 22:14
 13/20 A kérdező kommentje:
Jó tudom hogy van olcsóbb is de én erre gyűjtöttem és nem mondtam anyámnak hogy adjon bele pénzt, másik dolog én szoktam otthon segiteni házfelújítás stb.
2022. júl. 5. 22:22
 14/20 anonim ***** válasza:
14%
Anyád is dolgozik vagy csak apádnak kell, hogy legyen mit elszórni?
2022. júl. 5. 22:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Anyum volt ilyen

Apum mindent megvett nekünk, anyum meg sajnált mindent..

Próbálj kicsit elszakadni

Esetleg menj diákmunkára lesz pénzed, és nem tud majd belédkötni

2022. júl. 5. 22:36
 16/20 anonim ***** válasza:
44%

" 40 ezernel manapsag mar nincsenek olcsobb cipok? Na ezt viszont eddig nem tudtam...:)"

Vannak ! De korubelul ez lesz amit a kerdezo hordani is fog tudni par evig! Egyebkent mit sajnalod tole? Gyujtott ra , az anyukaja meg felajanlotta , hogy kifizeti a kulonbozetet. Azert nem drogot vett. Te meg neki esel a kerdezonek , hogy ha a te gyereked le ne , nem kapna 40 ezres cipot . rohadt gaz szulo lehetsz . Azert ma mar 40 ezer nem olyan nagy osszeg . Es ha hasznos dolgot vesz belole, mint pl:egy rohadt par cipo, akkor azt nem neveznem penzszorasnak .

2022. júl. 5. 22:42
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
Manapsag mar gaz szulonek szamit az, aki nem vesz ennyiert cipot? 🤡🤡
2022. júl. 5. 22:52
 18/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem azert vagy gaz ! De ezt te is tudod ! Azert vagy gaz mert a nyomorodat a kerdezon toltod ki !
2022. júl. 5. 22:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Savanyú a szőlő - még ha meg is köveznek amiért egy Szent Szülőre ilyet mondok. Nálunk is ez ment anno, a “jó dolgodban” kezdetű mondatoktól, még ha nem is nekem mondják, mai napig ökölbe szorul a kezem. Én azt gondolom, hogy optimális esetben az vállalna gyereket, aki nem fél bármit is beletenni, hogy a gyerek az ő elért szintjéről indulva már csak feljebb vigye. Jó hogy nem irat ki holnap iskolából ha ő valami miatt csak 10 osztályt tudott végezni… Ezeknek a szülőknek az lenne a normális, ha valami gyárba járnál egész nap dolgozni, nem azért, mert nélkülözhetetlen az a plusz kereset, hanem, hogy “megtanuld a munka értékét” “ne csak a fSzt verd otthon egész nap” meg különben is, a sorkatonaság közben atomerőműben dolgozó három napja penészes kenyeret evő emberekből is lett valami - sőt, belőlük lett csak igazán
2022. júl. 6. 00:25
 20/20 anonim ***** válasza:
84%

19 amúgy igazad van, és 2. Voltam. Ezt próbáltam kifejezni. Anno sokan így nőttek fel, azt hittek, a keménység, az hogy “ neked is legyen olyan szar mint nekem “ , az jó. Pedig nem. De nyilván a mi szüleink is elnyomták ugyan ezzel

A viselkedéssel. Esküszöm eletem

Leg bonyolultabb emberi aspektusa volt, de mertem megkérdezni, és érdeklődni iránta, majd rájöttem, ő is ugyan ilyen értekeletken gyerek volt, aki “semmire sem jó” . Anno az apukám is ezt kapta, majd így viselkedett velem

Is. Én viszont vissza kérdeztem, aztán rájöttem, hogy csak annyi a kérdés, hogy igazán jót akarsz e a saját gyerekednek, és fel fogod, vagy csak a saját sérelmed eled at újra és újra, és adod ki másokon . Erről szól az egész :)

2022. júl. 6. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!