Apám nem örül ha jó sorsom van?

"Ha a gyerek veszi teljesen, az mas, sajat penz; arra bassza el, amire akarja."
Egy cipo azert lenyeges , hogy legyen a gyerek laban . De jo szulo lehetsz . Cipot vett baszki. Mit hisztizel itt ?!

A gyereknek kell cipo, ahogy nekem is es mindenkinek, koszonom ezt a roppant okos megallapitast :D
40 ezernel manapsag mar nincsenek olcsobb cipok? Na ezt viszont eddig nem tudtam...:)

Anyum volt ilyen
Apum mindent megvett nekünk, anyum meg sajnált mindent..
Próbálj kicsit elszakadni
Esetleg menj diákmunkára lesz pénzed, és nem tud majd belédkötni

" 40 ezernel manapsag mar nincsenek olcsobb cipok? Na ezt viszont eddig nem tudtam...:)"
Vannak ! De korubelul ez lesz amit a kerdezo hordani is fog tudni par evig! Egyebkent mit sajnalod tole? Gyujtott ra , az anyukaja meg felajanlotta , hogy kifizeti a kulonbozetet. Azert nem drogot vett. Te meg neki esel a kerdezonek , hogy ha a te gyereked le ne , nem kapna 40 ezres cipot . rohadt gaz szulo lehetsz . Azert ma mar 40 ezer nem olyan nagy osszeg . Es ha hasznos dolgot vesz belole, mint pl:egy rohadt par cipo, akkor azt nem neveznem penzszorasnak .

19 amúgy igazad van, és 2. Voltam. Ezt próbáltam kifejezni. Anno sokan így nőttek fel, azt hittek, a keménység, az hogy “ neked is legyen olyan szar mint nekem “ , az jó. Pedig nem. De nyilván a mi szüleink is elnyomták ugyan ezzel
A viselkedéssel. Esküszöm eletem
Leg bonyolultabb emberi aspektusa volt, de mertem megkérdezni, és érdeklődni iránta, majd rájöttem, ő is ugyan ilyen értekeletken gyerek volt, aki “semmire sem jó” . Anno az apukám is ezt kapta, majd így viselkedett velem
Is. Én viszont vissza kérdeztem, aztán rájöttem, hogy csak annyi a kérdés, hogy igazán jót akarsz e a saját gyerekednek, és fel fogod, vagy csak a saját sérelmed eled at újra és újra, és adod ki másokon . Erről szól az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!