Skorpió87 kérdése:
26 vagyok, de apám nagyon szívén viseli a sorsom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Külön élek(élettársi kapcsolatban), de jelenleg nincs munkám. Egyelőre csak közmunkában dolgoztam, nem volt még komolyabb munkahelyem. A gond az, hogy bármilyen munkahelyet eltud már nekem képzelni az apám és eljár az ügyemben, amit utólag közöl! Már időpontot is elintézett a nevemben, de megjelenek, mert érdekel a munka. Helyettem akar döntéseket hozni, amihez pedig én kellenék, mert én fogok dolgozni. Ő csak annyit mond, hogy segíteni akar, de szerintem ez átlép egy határt és nem így működik. Nem hinném, hogy egy munkahely ezt jó néven veszi... Próbáltam apámmal megbeszélni,hogy nekem kell intéznem az életem, és ne a hátam mögött intézkedjen, de mivel anyám mellé áll, így nem sokra megyek. Ez a helyzet évek óta tart. Egyébként tudom, hogy az a megoldás, hogy végre helyezkedjek el, de nem egyik napról a másikra fog menni. A másik, hogy külön életet kezdtem, nekem kell tudni, hogy hol akarok-tudok dolgozni. Sok kisebb-nagyobb probléma is van a háttérben, és úgy érzem minden a vállamra szakad, egyedül képtelen vagyok minden problémát velük kapcsolatban megoldani, megbeszélni...2014. jún. 21. 16:07
1/6 anonim válasza:
Szóval nem akarsz dolgozni, csak kifogásokat keresel és az bajod, hogy apukád szeretne segíteni?
2/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy félreértik néhányan. Leírtam, hogy már dolgoztam, de nem másban, mint közmunkában. 12 éves koromtól rendszeresen elmentem anyámnak segíteni takarítani lépcsőházat. Heti több alkalommal. Nem vagyok lusta, de nehezen tudok állást találni.Ennyi az egész. Más nem talál nehezen állást? Főleg az elmúlt pár évben lett nehezebb a helyzet. Nem kell felfújni...
2014. jún. 21. 18:15
3/6 anonim válasza:
Akkor végképp nem értelek. Nehezen találsz állást (igen, sajnos, ez érthető), de nem tetszik, hogy apád segíteni próbál állást szerezni? Én ha hónapokig lennék munka nélkül és hiába keresnék, akkor örülnék minden segítségnek.
4/6 A kérdező kommentje:
Annak örültem volna, ha szól, hogy talál állást. ( Újság, ismerősök által). De ne menjen be egy munkahelyre és beszéljen meg időpontot. Amikor találkozok vele, akkor közli, hogy talált jó munkát. Már lehet menni x napon, x időben, le van fixálva. De nem beszéli meg velem előtte, hogy inkább én intézzem, én járjak utána. Ennyi a gond, hogy ez az én feladatom, mivel ő is munkanélküli 2-3 éve, én sem megyek helyette és beszélek meg a háta mögött időpontot. A munkahelyeken nem hinném, hogy örülnének, hogy az apja járt nálunk, mert Önnek akar állást! Hát nem tudom, szerintem furcsa. Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 21. 18:43
5/6 anonim válasza:
Igen, az éryhető, hogy ne menjen bve fix isőpontot megbeszélni neked, de ha erről beszíéltetek, akkor mit mondott? miért szervezi le az időpontot ahelyett, hogy szólna előtte neked? ezt mivel indokolta?
Elmennél időpontot kérni, ha szólna? Mert lehet, hogy azt gondolja, hogy hiába szól az álláslehetőségről, te nem mennél el állásinterjúra.
lehet, hogy türelmetlen, amiért nem találsz munkát.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, türelmetlen, hogy így alakul az életem. Valószínű, hogy nem bízik bennem, pedig hülye lennék úgy élni, hogy nélkülözök egész életemben és kölcsön kell kérjek. Természetesen elmennék, ha szólna, meg volt is rá példa. Hát ez van. Nem látja be, hogy nem két kézzel szórják a munkahelyet. Az Ő idejében nem volt kérdéses az elhelyezkedés, de más világot élünk.
2014. jún. 21. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!