Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS! Nem hagy békén az apám!...

MrMrs kérdése:

SOS! Nem hagy békén az apám! Mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés
A szüleim 7 éve elváltak, régebben mindig mentem apámhoz, de mostanában már nem, mert nem szeretek ott lenni. Egy pár hónapja felnyírattam a hajamat, és rá egy napra a sulim előtt volt, beültetett a kocsijába és elvitt hozzájuk. Ordibált velem egy órán át és mikor mamám be akart jönni akkor kilökte az ajtót. Ekkor azt mondta, hogy ha még egyszer csinálok ilyen dolgot agyonver. Most nemrég csináltattam köldökpiercinget( egyébként ezeket anyukám megengedte) és amikor ez a fülébe jutott állandóan hívogatott, nem vettem fel neki sose. Anya felhívott és mondta, hogy ne menjek a városba, mert nagy erőkkel keres és ha meglát leborotválja az egész fejem, kitépi a piercinget a hasamból és agyonver. Mondtam neki hogy de hát én a városban vagyok. Mondta hogy menjek olyan helyre ahol nem talál meg. Mikor letettük utána is folyamatosan hívogatott. Aztán anya megint hívott hogy vegyem fel apának mert aztán még nagyobbat kapok. Mondtam neki hogy nem veszem fel mert nagyon nem vagyok kíváncsi rá, azt mondta jól van akkor. Utána elmentem mamámékhoz és elmeséltem nekik, azt mondták jelentsem fel, mert ilyennel még véletlenül sem fenyegetőzünk. Állandóan zaklat, mit csináljak?

2014. jún. 15. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Egy feljelentéshez ez édeskevés! De te sem tűnsz egy minta gyereknek!
2014. jún. 15. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Jelentsd fel. Apád elmebeteg.
2014. jún. 15. 18:27
 3/11 segal jusko válasza:
45%
Hát én feljelentenem dikk!! Mit hagyod, hogy megverjen téged!? Semmi joga...
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

hány éves vagy? anyukádat kérd meg, hogy kérje bíróságon a kizárólagos szülői felügyeletet, hogy apukádnak ne legyen joga beleszólni az életetekbe, főként a tiédbe - ezek amiket leírtál bőven elég, hogy a bíróság megadja

ha fizikailag bánt, akkor jelentsd fel és kérjetek távoltartási végzést

5/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok mintagyerek, de szerintem egyik gyerek sem érdemli meg hogy agyonverjék. Attól hogy mostanában változtattam a külsőmön semmivel nem lettem rosszabb ember! Anya nem nagyon akarja feljelenteni... :( Nekem már nagyon elegem van belőle, rettegek. Már mamám áll mellém, vele találjuk ki hogy mikor hová bújtasson. Nem merek kimenni sem az utcára mert állandóan a várost járja és keres.
2014. jún. 15. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
18%

igaza van apádnak

nézzél már ki normálisan ne úgy mint egy gyökér

2014. jún. 15. 18:42
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Erre találták ki a távoltartási végzést. Ne szórakozzon veled, ezt nem vagy köteles elviselni!
2014. jún. 15. 18:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Én feljelenteném. Nem várnám meg míg agyonver, meg emiatt rejtőzködni? Beteges az apád..
2014. jún. 15. 18:45
 9/11 A kérdező kommentje:
és azt hiszed hogy attól normálisabbul fogok kinézni ha agyonver? természetes lila púder vagy mi? ez nem vicc. telefonon is zaklat, azt mondta vagy odamegyek vagy ő jön ide hozzánk de akkor azzal rosszabbul fogok járni, addig veri az ajtót amíg ki nem jövök. azt hiszi hogy engem rettegésben fog tartani. anyának megemlítettem ezt a távoltartási végzést meg a kizárólagos szülői felügyeletet de egyikről sem akar hallani.
2014. jún. 15. 20:36
 10/11 acelsziv ***** válasza:
A sulitokban lennie kell ifjúság védelmisnek. Vele beszélj vagy sz osztályfőnököddel.
2014. jún. 15. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!