Emberek, akik rossz családi háttérrel nőttek fel, később hogy alakult az életetek?
1-es, de miért tartod velük a kapcsolatot, ha annyira rossz gyerekkorod volt, hogy még terápiára is jártál miatta?
Nekem is rossz hátterem volt, szerencsére azóta rendes, boldog életem van saját családdal és a minimális kapcsolattartást is beszüntettem, az én életemet évente 2-3 alkalommal se mérgezzék. Te miért nem engeded el őket, ha csak nyűgöt jelentenek?
"Egyrészt nem akarom, hogy hülyeségeket csináljanak, amikkel én szopok öregkorukban/haláluk után"
Értem, vagyis hát nem értem igazán, bevallom. Mit tudnának csinálni, ami a te éledre befolyással lenne, vagy amitől évi 3 nap alatt vissza tudnád őket tartani? Semmit.
A te dolgod, nyilván, de szerintem nem dolgoztad még fel a dolgot, ha inkább tartod a kapcsolatot olyanokkal, akik annyira kicsináltak, hogy terápiára kelljen járnod. Nem tudod őket elengedni, mint az elrabolt gyerekek az elrablóikat
"Nem örülnék, ha halálukkor kiderülne, hogy ja amúgy adósság, ilyen-olyan bünti és egyéb hülyeségek vannak a nyakamon miattuk"
De pont ezt a lényeg, hogy ha adósságuk is lenne, azt nem öröklöd, ergo tényleg felesleges foglalkozni velük, az ő dolguk, hogy élnek meg, ha 100 millió forint tartozással halnak meg, neked abból akkor sem kell egy forintot sem kifizetned.
Nekem szó-szó.
Visszahúzódó, csendes gyerek voltam, ma már nem vagyok az, kifejezetten közlékeny és társaságkedvelő vagyok.
Anyagilag rendben vagyok, pedig megkaptam, hogy sosem fogok dolgozni, sosem lesz lakásom, se semmim. Dolgozom, olyan projekteket nyomtunk le hogy büszke vagyok rá, és lakást is vettem. Hitellel ugyan de senkitől nem kértem kölcsön, senki nem támogatott.
Vannak barátaim, olyan hobbim amin keresztül embereket ismerek meg. Tudom miben vagyok jó és kevésbé jó. Van valamennyi önismeretem.
Ami egyedül nem megy, az a párkapcsolat, ismerkedés. Ott valahogy meg tudnak akadni a dolgok, ezt érzem egyetlen nagy hátránynak ahol még vannak gátlásaim. De itt is úgy érzem, hogy kezdek "kialakulni".
Összességében relatív boldog, céltudatos, átlagos dolgozó ember lettem. Nem váltom meg a világot, de azért néha elég király vagyok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!