Miért reagál így a lányom?
Nem bírja a pozitív megnyilvánulásaim iránta, ha meg akarom puszilni, ellök, vagy szidni kezd, mindig a homlokat pusziltam, nem vagyok nyálas, se büdös, se perverz.
Azt mondta ne nézzem mikor eszik. Föleg ne szeretettel.
Kicsi korától ilyen volt, pár hetesen is belilult az ordítástól, ha puszilgattam.
Csak ha sírt puszilhattam, vagy ha aludt.
Adok neki sok zsebpenzt, már meg se köszöni. Nagyon népszepru, sok a baratja, nagyon szép, jól is tanul, kedvelik az emberek, de szamomra csak negatív oldalait mutatja, hogy lenéz, es elege van belölem.
Nagyon letör engem ez es megalázónak érzem, ahogy jegesen végignéz és egy tanácsom se fogadja meg . Jó anya voltam, nem hordtam haza pasikat es nem kellett kondomokat szedegessen az ágy alól ...
Én is ilyen voltam, mint a lányod.
Viszont halistennek az én lányom eddig nem csinálja ezt velem, amit én anyummal.
Szereti ha olelgetem, puszilgatom, dicsérem, igaz, még csak 14 éves.
Emberek, írja a kérdező, hogy kiskorától ilyen. Ne kenjétek arra hogy kamasz.
Egy pszichológus nem ártana!
Én is ilyen voltam kiskoromtól fogva, ettől függetlenül semmi bajom nincs. Nagyon szeretem a szüleimet, apukámmal és anyukámmal is nagyon jó a kapcsolatom de egyszerűen nem szeretem a fizikai érintkezést túlzottan.
A párom az egyetlen akitől szeretem, mástól nem. Szerintem vele sincs semmi baj, egyszerűen nem szereti ha babusgatják.
Én se bírom a puszilgatást, ölelgetést szintén kicsi koromtól kezdve, de b+, néha egy pusziba bele ne haljon már a neveletlen hercegnő! Miközben a barátainak meg teszi az agyát...
Az meg, hogy megköszönni nem képes, amit kap, a legalja. Tőlem egy vasat sem kapna, amíg meg nem tanulja a “köszi” szó használatát. Nem gondolom, hogy ez egetrengető elvárás lenne egy 15 évestől.
A leírás alapján te fojtogatóan sok lehetsz.
Szereted tutujgatni, nyomorgatni, megérinteni, dicsérgetni, akiket szeretsz, és sokat ezekből észre sem veszel, csak ami már nagyon feltűnő, és nagyon túlnyúl a másik intim szférával kapcsolatos igényein. Na, egy olyan habitusú embernek, aki nem szereti a puszilkodást, taperolást és nyáladzást, annak ez nagyon idegesítő és fárasztó. Biztosra veszem, hogy jelezte már neked finomabban is, hogy ne csináld ezt vagy azt, és vegyél kicsit vissza.
Csak a tutujgatós emberek nem szokták a finom jelzést észrevenni, vagy elengedik a fülük mellett, "biztos, csak úgy mondja, meg hát én úgyis jót akarok alapon" csak amikor a másik fél már kénytelen bunkó és/vagy durva lenni velük. A leírtak alapján te a durva visszautasítást sem vagy hajlandó tudomásul venni, hanem tovább tukmálod magad. Mert önző vagy, és fontosabb, hogy a te szeretethiányodat betöltsd, minthogy ne okozz kellemetlenséget a másik embernek. Amikor pár hetes volt, mi a frászért kellett megvárni, hogy BELILULJON az ordítástól? Miért nem lehetett békén hagyni, amikor LÁTTAD, hogy nem tetszik ez neki? Miért nem lehetett visszahúzódni, hogy a gyerek kezdeményezze az érintést?
Ezt te csináltad el, mert más kiskorától kezdve azt sulykoltad bele a cselekedeteiddel, hogy az érintés egy kényszer, neki nincs beleszólása. Ezek után ne csodálkozz, hogy nem szereti a puszilkodást, mert nem kellemes emlékekkel köti össze, hanem az erőszakoskodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!