Miért reagál így a lányom?
Nem bírja a pozitív megnyilvánulásaim iránta, ha meg akarom puszilni, ellök, vagy szidni kezd, mindig a homlokat pusziltam, nem vagyok nyálas, se büdös, se perverz.
Azt mondta ne nézzem mikor eszik. Föleg ne szeretettel.
Kicsi korától ilyen volt, pár hetesen is belilult az ordítástól, ha puszilgattam.
Csak ha sírt puszilhattam, vagy ha aludt.
Adok neki sok zsebpenzt, már meg se köszöni. Nagyon népszepru, sok a baratja, nagyon szép, jól is tanul, kedvelik az emberek, de szamomra csak negatív oldalait mutatja, hogy lenéz, es elege van belölem.
Nagyon letör engem ez es megalázónak érzem, ahogy jegesen végignéz és egy tanácsom se fogadja meg . Jó anya voltam, nem hordtam haza pasikat es nem kellett kondomokat szedegessen az ágy alól ...
A túlszeretés is egy elég nagy probléma, úgy veszem le itt erről van szó. Írhatnék róla hosszan, de inkább olvass utána a témának, illetve hogy mit okozol vele a lányodnak.
Minderre rájön, hogy gondolom már minimum tini, vagy afelé halad, ahol a szülőktől való távolodás, küzdés teljesen normális. Igaz egy kort írhattál volna.
A lényeg hogy nem baba, taszítja amiket csinálsz. Engedd el ezeket, beszélj vele normálisan. Mintha megakarnál ismerni egy új embert, építs fel fokozatosan egy bizalmat. Nagyjából úgyis ez a helyzet, hisz fogalmad sincs milyen ember a lányod.
Aztán hogy ezen túl van-e gondja, milyen a családi háttér pontosan, az apja hiánya miatt haragszik-e vagy hasonló, azt mi nem fogjuk tudni megmondani.
Jó anya voltam, nem hordtam haza pasikat es nem kellett kondomokat szedegessen az ágy alól
Ennyitől még nem lesz senki jó anya. Elég kevés az infó, ellenben ezt a mondatot nem tudom, minek kellett ideírni, mert tökre nem releváns a kérdés szempontjából.
Most akkor sírt, ha puszilgattad, de csak akkor puszilgathattad, ha sírt? Ez ellentmondásos.
Szerintem is az lesz itt, hogy túlszereted.
Kamaszoknál egyébként is jellemző ez a viselkedés. Nem akaja, hogy babusgassák, puszilgassák, mint valami játékbabát.
Nem sokat tudtunk meg a leírásból, de...😬
Elképzelhető, hogy rajta van az autizmus spektrumon és nem bírja, ha hozzáérnek. Lehet a barátai tiszteletben tartják a határait, te meg nem.
"Jó anya voltam, nem hordtam haza pasikat es nem kellett kondomokat szedegessen az ágy alól ..."
Ennyi az összes érved anyu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!