Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan pusziljam meg apámat...

Hogyan pusziljam meg apámat és hagyjam őt hogy megsomogasson? Idővel ez magától rendeződik?

Figyelt kérdés

Apámnak sokáig gond volt a súlyával és nem akarta hogy a gyerekei is ezen átmenjenek. Amikor meghíztam akkor megállás nélkül bökdöste és markolta a hájamat, hogy érezzem, az ott felesleges és amikor 37 kilós anorexiás lettem végig azzal biztattam magam hogy koplaljak, mert ha hízok, akkor apám majd megint így tesz. Két év alatt szaksíegtséggel teljesen túljutottam az anorexián és apám később megint megfogta a kis súlyfeleslegemet. Ez dühített, de inkább nem szóltam. Valahogy azt éreztem, hogy nem tartja tiszteletben hogy a fogdosása, bökdösése nagyban segített nekem az anorexiámban, de nem akartam drámázni. Legközelebb nyilvános helyen találkoztunk és amikor hozzám ért elkezdtem üvölteni torkom szakadtából. Sosem csináltam ilyet és ez is reflexbő jött. Mindenki minket nézett és én is le voltam döbbenve magamon. Utána állandóan kérlelt, hogy pusziljam meg és próbáltam rávenni magam, de nem tudtam. Nem utálom, de végig azt éreztem, hogy nem bírom megtenni.

Idővel ez magától helyrejön ugye? Vagy tennem kéne valamit? Igazából nagyon jófej, sokat segít, szeret is engem és ezeket a bökdöséseket is csak azért csinálta, mert nem akarta hogy ugyanazon átmenjek amin ő ezért nem is akarom őt elutasítani és szeretném ha ismét meg tudnám puszilni, tudnám engedni neki hogy megérintse a karomat, megsimogassa az arcomat. Ezt majd az idő helyrehozza ugye?

2022. jún. 28. 16:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális amit apád csinált, ilyet segítő szándékkal nem csinál egy normális ember sem. Megértem, hogy nem akarta, hogy ugyanazon átmenj amin ő de ilyet nem tehet. Nem kell tőle semmilyen testi kontaktot elfogadnod ha nem akarsz, azért mert az apád attól még nem vagy köteles sem szeretni, sem eltűrni az ilyen dolgait.
2022. jún. 28. 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Sehogy, és az idő nem fogja helyrehozni, csak pszichológus, és családterápia esetleg! Nem hiszem, hogy az anorexián túljutottál 2 év alatt, ha még az a felismerés sincs meg, hogy mi okozta.

Miért kellene valakit megpuszilnod, ölelned azért mert rokon, és most éppen kedves?

2022. jún. 28. 16:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hagyd neki, hogy puszilgasson meg ölelgessen. Akár soha többé
2022. jún. 28. 17:11
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem meg visszafogott szexualis molesztalas can a dologban, amit igazabol te is erzel. Nem veletlen fogytal 37 kgra. Hatha ezzel megallitod. De nem birta ki hogy ne fogdosson. Par eves gyereknek nirmalis meg hatat simizni, megolelni, felvenni, arcra puszit adni, fejet simizni. De a has, ágyek, nyakszirt,mellkas, combok mindig is szexualisan kenyes teruletek voltak meg akkor is, foleg ha eroteljesen fogdostak.
2022. jún. 28. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha van rajta akár egy gramm felesleg is akkor bökdösd te is, meg ha találkoztok és valami nem diétásat rendel hozd szóba hogy meghízott, csak óvatosan
2022. jún. 28. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
mi lenne, ha leülnél és üvöltés nélkül szépen ezt elmondanád neki?
2022. jún. 28. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Mondd, hogy kamu! Ha nem az, akkor ez egy nagyon durva szexuális aberráció, és totális kapcsolatmegszakítás igényel!
2022. jún. 28. 18:26
 8/11 anonim ***** válasza:
2%
Ha igaz si mibe telik szólni neki hogy nem jo igy?
2022. jún. 28. 22:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Azt szeretném kiemelni, hogy ez nem szexuális vonzalom a részéről. Más jelek nincsenek, amik erre utalnának és ezekkel az érintésekkel is a túlsúlyomra szeretné felhívni a figyelmemet.
2022. jún. 28. 22:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egyszerűen apád egy aberrált, beteg fax. Örüljön, hogy nem tépted le a golyóit, pedig azt is megérdemelte volna...

Komolyan, nem jutott eszedbe, hogy többet ne állj vele szóba?

2022. jún. 29. 02:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!