Ha visszatekintünk a gyerekkorunkból a családi kapcsolatainkra és azon belül a szűk családdal való emlékeinkre: reális hogy ennyi embernek legyen egy "traumatikus" emléke abból adódóan hogy egy közvetlen rokona majdnem bepisilt vagy bepisilt miatta?
Figyelt kérdés
Azt látom hogy a Gyakorin egyre több ember ír fájdalmas emlékekről ami a rokonuk bepisiléséhez vagy a pisiléséhez köthető (és mindig az ő hibájából történt). Tényleg ennyi összetört szívű ember van akik mind emiatt lett ilyen? A szülők hogy nem veszik észre azt hogy a gyerekük szorong? Miért nem kérnek segítséget a pszichológustól még a gyerekkorban?2022. jún. 22. 11:35
11/17 anonim válasza:
#4 #8 Nekem van egy olyan érzésem, hogy a kérdező ez a pisifétises. Én is észrevettem, hogy gyanúsan sok a pisis kérdés.
12/17 anonim válasza:
11, nekem az az érzésem, hogy a kérdés virágnyelven annyit jelent, hogy mi ez a sok pisis kérdés.
"reális hogy ennyi embernek legyen egy "traumatikus" emléke abból adódóan hogy egy közvetlen rokona majdnem bepisilt vagy bepisilt miatta?"
Ezt lehet úgy is értelmezni, hogy ez a sok pisis kérdés vajon tényleg mind igaz vagy csak egy ember fantáziál. Nem tudom... Lehet attól félt, hogy a modik törlik, ha erre így konkrétan rákérdez. Aztán lehet hogy nincs igazam és ez is egy pisis kérdés. :D Mondjuk a ciki, hogy ezek után ha valaki nem pisi fétises, tényleg van egy valós pisis gondja és kiírja akkor már reflexből rátámadnak. :D
13/17 anonim válasza:
Van új pelenkás kérdés is, megint új köritéssel...
14/17 anonim válasza:
Lehet amúgy célszerű lenne ezeknek a pisi fétiseseknek egy blogba gyártaniuk a sok pisis történetet és akit érdekel annak egészségére, itt meg nem fecsérlik az emberek az idejüket a kamukérdéseikre.
15/17 anonim válasza:
13, nem arra gondolsz ahol a kérdező azt kérdezte, hogy ő
vajon agyilag gagyi gyerek volt?
16/17 anonim válasza:
15. Egy nő szemszögeből írta ki.. ismerkedés rovat.... ez normális kezdetű kérdés
17/17 anonim válasza:
Na elolvastam (és írtam oda 2 kommentet). Most már teljesen biztos vagyok abban, hogy a blogírás nagyon sokat segítene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!