Hogyan vállaljam fel?

Szia! Nem tudom, hogy aktuális-e még, de mindenesetre megpróbáltam egy összeszedett választ írni.
Csak akkor mondd el nekik, ha készen állsz rá. 17 éves vagy, van időd rá, mindenesetre ha ez már eldőlt, akkor:
-tapasztalataim szerint közeli ismerősnek jobb szemtől szembe elmondani, mert az akkori reakcióból sokat le lehet szűrni.
-próbáld meg nyugodt környezetben (én személy szerint egy durva vita után mondtam el anyumnak ami életem egyik leghülyébb és legrandomabb dontése volt)
-amikor elmondod ne úgy beszélj róla mintha ez egy probléma lenne, csak átlagosan, nyugodtan beszélj róla
-a párkapcsolatod szerintem csak akkor említsd meg ha jól halad a come outod és nem akadnak ki
-jobb egyszerűen kimondani, mint rávezetésképpen "ráijeszteni" olyanokkal, hogy ,,mi lenne az amiért megutálnál" és hasonlók
Most így ennyi jutott eszembe, igazából ezek csak tippek, de a legjobb ha úgy csinálod, ahogy neked a legkényelmesebb. Bármit is mondanak a szüleid akkor, tudd hogy a véleményük még változhat és ha esetleg félrecsúszik az egész és rosszul reagálnak, attól még a szüleid és ugyan úgy fognak szeretni, ha ezt akkor nem is úgy mutatják.
Mindenesetre sok sikert és remélem tudtam segíteni valamit <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!