Mi a véleménye a nőknek az olyan férfiról aki a gyerekével együtt is vállalja a nőt?
Figyelt kérdés
Tisztelik a nők az olyan férfit aki a szeretett nőt gyerekével együtt is vállalja pedig az nem a sajátja? :)2016. júl. 4. 13:33
2/51 anonim válasza:
én nem tisztelem, nálam az az ALAP, ha a tehén kell, kelljen a borja is.
35/N
3/51 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm a válaszát! A másodiknak üzenem, hogy ilyen hozzáállással nem kap pótapucit! ;)
2016. júl. 4. 13:46
4/51 anonim válasza:
a második üzeni, hogy nincs rászorulva, mert van igazi:)
5/51 A kérdező kommentje:
Igazából én szeretem a barátnőmet és a gyerekét is kedvelem.
És gondoltam kikérem más nők véleményét is!
2016. júl. 4. 13:49
6/51 Koplárovics Béci válasza:
Pedig tényleg az lenne az alap. Ha lepontozod, akkor is. De fordíthatom úgy is, hogy nem azt tisztelik, aki vállalja a nővel együtt a gyerekét is (mivel a gyerek mégiscsak a nő egy "tartozéka", ugyanúgy része, mint a külső-belső tulajdonságai), hanem azt fogják elutasítani, akinek nem kell a gyerek. Legalábbis az értelmesebbje.
7/51 A kérdező kommentje:
Van? És kivel kavar éppen? Vagy azóta nem láttad? Ha a barátnőm apja felkeresné a gyerekét úgy dobnám ki, hogy a lábán nem állna meg, és búcsúzóul azt is megkapná, hogy most már késő papa, ő az enyém! ;)
Úgy nevelem ahogy én akarom és te már az életben nem látod felnőni! ;) És ő engem fog Apának szólítani! :)
2016. júl. 4. 13:54
8/51 anonim válasza:
Valóban az az alap. A második válaszolónak teljesen igaza van. Ha a nőt szereted, akkor kötelességed a gyerekét is szeretni, mert ő nem fog választani meg semmi. Ez tényleg nem "tiszteli-nem tiszteli" dolgon alapszik, hanem alap dolog
9/51 anonim válasza:
"Ha a barátnőm apja felkeresné a gyerekét..."
Nem a barátnőd gyerekének az apja...?
10/51 anonim válasza:
kár ugrabugrálnod, az anya és gyerek közötti _vérségi_ kapcsolatba nem tudsz beletojni.
így kénytelen vagy elfogadni.
ezért meg nem jár tisztelet.
a második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!