Hogyan döntsek? Vállaljak gyermeket ebbe a kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Párkapcsolat: 8 éve vagyok együtt a parommal. 33 és fél éves Vagyok. Nem vagyunk házasok és gyermektelenek vagyunk. Nem hagynám ki az életembôl a babát. Átestünk egy- két válságon. Töténetesen beleszerettem masba. De megsem lett belole kapcsolat. A más elment. Megmaradtunk mi egymasnak, viszont sokszor az a gond h nem tudjuk egyutt jol eltolteni a szabdidônket. Nekem tulsagosan esemenymentes az otthonülés. Szeretem ôt de nem langolok, tudom a langok alabb hagynak és marad a parazs biztos melege. vajon érdemes e ebbe a kapcsolatba gyermeket szülni?2015. ápr. 1. 20:35
1/38 anonim válasza:
azért maradtál vele mert a másik nem jött össze. nem érdemes.
2/38 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy azért Neki szülnél, mert nem akadt más. Nem hiszem, hogy érdemes. Miért vagy Vele, ha nem felel meg az elvárásaidnak?
És persze... én is 8 éve vagyok a párommal. Nem olyan mint a legelején, de nem is rosszabb. Sőt, sokkal mélyebb érzéseim vannak iránta, mint az elején.
Ha Te nem ezt érzed, az régen rossz.
3/38 anonim válasza:
" tulsagosan esemenymentes az otthonülés."
Nem dolgozol?
4/38 anonim válasza:
Kockázatos , új dolgok nem történnek . A környezetemből láttam pár példát , lecsengett kapcsolatba szenvedni fog mindenki .
5/38 Hungary007 válasza:
Szia,szerintem ha 8éves kapcsolat után nem vagy biztos benne,akkor ??????????????????????? talán hibázol!
6/38 anonim válasza:
Az hogy ne legyen unalmas az megoldható. Menyjetek együtt sétálni, valami közös sportot űzzetek, közös szórakozás, társasági élet, piknik, kirándulás. Ha Ennyire bizonytalan lennék akkor ilyen közös programokon belül meglatnám hogy milyen vele. A szerelem újra fellángolna és hosszútávon sem lenne elhidegülés. Kb. 5-6 hónap után döntést tudnák hozni a gyermek válását illetően. De ez varálhat önnél, kérdező
7/38 anonim válasza:
Arany János úgy írta le a házasságát, hogy nem olyan lángoló szerelem az övéké, hanem olyan kellemesen parázsló, a felesége biztosította neki a nyugodt hátteret.
Én most melegként még nem volt kapcsolatom, kalandom volt, én várok az igazira, de lehet ha nem jönne el, kénytelen lennék kiegyezni egy kellemesen parázsló kapcsolattal
8/38 anonim válasza:
ő szeretné, ha lenne gyereketek?
9/38 anonim válasza:
Elment a szöszi herceg visszamentél a szamárhoz. Ha jön egy másik szőke akkor egyedül tiplizel vagy viszed a gyereket is majd? Pakolj össze ês költözz el, vagy dobd ku őt. Ne akkor menj el ha lesz más.
10/38 A kérdező kommentje:
12 éve dolgozom, jó pozícióban, az esemenymentességet a közös programokra értettem. Rengeteget sportolok, ( futas, uszas, kerekpar...) nem tudom ôt ezekbe bevonni, termeszetesen tettem kísérletet arra hogy minél több közös programunk legyen. Nem azért neki szülnék mert nincs más, de gondolom ezt csak akkor tudnám meg ha valóban teljesen solo,lennék. Ôszintén. Tartok attól, hogy nem az én krosztalyom keresi a masik nem aki meg nem kotelezôdött el.
2015. ápr. 1. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!