Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan döntsek? Vállaljak...

Hogyan döntsek? Vállaljak gyermeket ebbe a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Párkapcsolat: 8 éve vagyok együtt a parommal. 33 és fél éves Vagyok. Nem vagyunk házasok és gyermektelenek vagyunk. Nem hagynám ki az életembôl a babát. Átestünk egy- két válságon. Töténetesen beleszerettem masba. De megsem lett belole kapcsolat. A más elment. Megmaradtunk mi egymasnak, viszont sokszor az a gond h nem tudjuk egyutt jol eltolteni a szabdidônket. Nekem tulsagosan esemenymentes az otthonülés. Szeretem ôt de nem langolok, tudom a langok alabb hagynak és marad a parazs biztos melege. vajon érdemes e ebbe a kapcsolatba gyermeket szülni?
2015. ápr. 1. 20:35
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
6%
Én vállalnék. Nem egy szörnyű emberről van szó, csak halálosan unalmas. Ha gyereketek lesz, a kicsivel járhatsz programokra (bábászínház, torna, játszóház, zenés események, később színház, táncház stb...). Az egyik barátnőm is így csinálja.
2015. ápr. 1. 20:53
 12/38 anonim ***** válasza:
hát, igen, kifuthatsz az időből.. kérdés: mindketten szeretnétek gyereket? akkor érdemes lenne, kis család minden megváltozik, más programok lesznek
2015. ápr. 1. 20:54
 13/38 A kérdező kommentje:
Es igen ô szeretné ha lenne közös gyermekünk.
2015. ápr. 1. 20:55
 14/38 anonim ***** válasza:
0%

"Nem azért neki szülnék mert nincs más, de gondolom ezt csak akkor tudnám meg ha valóban teljesen solo,lennék. "

Miért van ezzel a férfival, ha van más valakije és nem szereti már ezt az embert és nem is függ tőle?

2015. ápr. 1. 20:55
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
A gyereknek az a legjobb, ha egy biztos, egymást szerető családban nő fel, ahol apa és anya együtt van és csak keveset veszekednek (annyit azonban kell). A lángolás hamar elmúlik mindenhol, de a stabil melegen tartásnak, a biztonságnak meg kell maradnia.
2015. ápr. 1. 20:56
 16/38 A kérdező kommentje:
Nincs mas, csak ô van.
2015. ápr. 1. 20:57
 17/38 A kérdező kommentje:
Az hogy solo lennek ugy ertettem, ha elkoltoznek tôle.
2015. ápr. 1. 20:58
 18/38 anonim ***** válasza:
Hát végül is a gyerekkel is eseménymentes otthonülés lesz.Ez a te döntésed, de azért gondold át, hogy szülsz egy gyereket és beleszeretsz másba.Tudom ez szerelmes pároknál is előfordulhat, de te úgy indítanád már a gyerekvállalást, hogy unod a párod. Bár így miért lógattad a lábad mellette 8 évig?
2015. ápr. 1. 21:01
 19/38 anonim ***** válasza:

"Es igen ô szeretné ha lenne közös gyermekünk."

Akkor legyen.. nem lesz unalmas, ő is kimozdul a zárkózottságból

2015. ápr. 1. 21:04
 20/38 anonim ***** válasza:
30%
Majdnem 34 éves vagy. Ha most kilépsz a kapcsolatban legjobb esetben is 2-3 év múlva jutsz el egy új kapcsolattal a gyerekvállaláshoz, de ez nagyon kedvezően számolva, inkább több idő. Addigra majdnem 40 leszel, vagy sikerül teherbe esned, vagy nem (hiszen a biológiai órád ketyeg). Ha akarsz gyereket és ahogy írod jó pozicióban dolgozol, gondolom, ha egyedül maradnál egy gyerekkel akkor is tudnád vállalni a felnevelését.... én mindenképpen vállalnék gyereket a mostani pasitól. Lehet lepontozni, de a józan ész ezt diktálja. Lehet, hogy nem maradtok együtt, de legalább lesz gyereked, amire egy szakítás után közel nem biztos, hogy lesz esélyed.
2015. ápr. 1. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!