Hogyan döntsek? Vállaljak gyermeket ebbe a kapcsolatba?
(31 vagyok, igen a 30 ra ment.) Okos vagy, érett, a férjed nyugodt, zárkózott, "kicsit unalmas" de rendes- alkalmas a helyzet a családalapításra. Tapasztalatból tudom.
A fellobbanó és kihunyó érzés eléri néha az embert, és amely nem is alkalmas nyugodt, békés életre szóló családi életre, erre nem is igaz "hogy a sorost magunk alakítjuk" mert nagyobb nálunk. Viszont hogy hűséges és kitartó leszek az az én döntésem. Erre megérett a helyzet. (Puskin Anyeginját olvasd el. Pár éve volt az Operában egy nagyszerű rendezés: nagyon szépen érezhető volt ez amit fentebb írtam.)
Nem tudom, hogy nőknél ez hogy működik, de nekem eszembe nem jutna felcsinálni egy csajt, akit nem szeretek.
Mindegy, te dolgod.
Kiakadsz a "felcsinál" szón, de simán spermadonornak és baleknak használnál egy férfit, ló-szamár alapon.
Kettős-e a mérce?
Igen, egy nő termékeny éveinek a száma nem végtelen. Éppen ezért kellene észbe kapnod, és kilépned ebből a dologból. Elvesztegettél 8 évet. Ha vársz még ötöt, na akkor már tényleg meszeltek.
Véleményt kértél, megkaptad. Dönteni neked kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!