Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan döntsek? Vállaljak...

Hogyan döntsek? Vállaljak gyermeket ebbe a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Párkapcsolat: 8 éve vagyok együtt a parommal. 33 és fél éves Vagyok. Nem vagyunk házasok és gyermektelenek vagyunk. Nem hagynám ki az életembôl a babát. Átestünk egy- két válságon. Töténetesen beleszerettem masba. De megsem lett belole kapcsolat. A más elment. Megmaradtunk mi egymasnak, viszont sokszor az a gond h nem tudjuk egyutt jol eltolteni a szabdidônket. Nekem tulsagosan esemenymentes az otthonülés. Szeretem ôt de nem langolok, tudom a langok alabb hagynak és marad a parazs biztos melege. vajon érdemes e ebbe a kapcsolatba gyermeket szülni?
2015. ápr. 1. 20:35
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
[a 30-as jósnő a varázsgömbjében látja]
2015. ápr. 2. 10:42
 32/38 A kérdező kommentje:
A sorsunkat mi alakítjuk, szóval nincs jósnô.
2015. ápr. 2. 11:16
 33/38 A kérdező kommentje:
De ertem, a 30 - as kommenthez csatlakozol....
2015. ápr. 2. 11:18
 34/38 anonim ***** válasza:

(31 vagyok, igen a 30 ra ment.) Okos vagy, érett, a férjed nyugodt, zárkózott, "kicsit unalmas" de rendes- alkalmas a helyzet a családalapításra. Tapasztalatból tudom.

A fellobbanó és kihunyó érzés eléri néha az embert, és amely nem is alkalmas nyugodt, békés életre szóló családi életre, erre nem is igaz "hogy a sorost magunk alakítjuk" mert nagyobb nálunk. Viszont hogy hűséges és kitartó leszek az az én döntésem. Erre megérett a helyzet. (Puskin Anyeginját olvasd el. Pár éve volt az Operában egy nagyszerű rendezés: nagyon szépen érezhető volt ez amit fentebb írtam.)

2015. ápr. 2. 11:34
 35/38 anonim ***** válasza:
*sorsot
2015. ápr. 2. 11:40
 36/38 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy nőknél ez hogy működik, de nekem eszembe nem jutna felcsinálni egy csajt, akit nem szeretek.

Mindegy, te dolgod.

2015. ápr. 2. 12:00
 37/38 A kérdező kommentje:
Szerintem a Nôket nem felcsinálják. Feri nem is arrol van szó, hogy nem szeretem, viszont nem langol, de mondjuk egy nô a férfiakkal szemben az idejével mashogy kell gazdalkodjon..Ti csaladalapításnál soha sem az idôsebbeket fogjátok választani.....
2015. ápr. 2. 19:35
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

Kiakadsz a "felcsinál" szón, de simán spermadonornak és baleknak használnál egy férfit, ló-szamár alapon.

Kettős-e a mérce?

Igen, egy nő termékeny éveinek a száma nem végtelen. Éppen ezért kellene észbe kapnod, és kilépned ebből a dologból. Elvesztegettél 8 évet. Ha vársz még ötöt, na akkor már tényleg meszeltek.

Véleményt kértél, megkaptad. Dönteni neked kell.

2015. ápr. 3. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!