Ti belemennetek egy ilyen kapcsolatba? Fiatal no + gyerekes ferfi
Tarskereso oldalon megismertem egy ferfit. Sajnos van gyereke. Meg is mondtam neki az elejen h nem akarok tole igy semmit. Valahogy 1 honap mulva megis ugy alakult h talalkoztunk, majd jol elvoltunk. Viszont a kovetkezo randit (5.) mar lemondta mert a gyerekre kell vigyazni stb.. megertem h neki a gyermeke az elso. Viszont en 25 eves vagyok. Tul fiatalnak erzem magam h mindig csak 2. Legyek. O 37 eves. Ti belemennetek egy ilyen kapcsolatba vagy meg az elejen zarjam le?
Sajnalom mert szimpatikus a ferfi de mukodne igy? A gyerek meg csak 5 eves... anyjaval el a gyerek de sokat van nala.
én már megtapasztaltam
amilyen egy kapcsolat eleje, olyan a közepe és a vége is
Attól függ Te mennyire állsz komolyan a kapcsolathoz és milyen terveid vannak a jövőre nézve. Ha tényleg komoly, tartós párkapcsolatra vágysz és családot is szeretnél akkor sztem ne menj bele. Engem zavarna ha a páromnak lenne már gyereke egy másik nőtől, mert örökké kötődni fog hozzájuk és én is szeretnék családot, közös gyereket. Ne legyen neki mellettünk egy másik családja is. Nem jó helyzet a gyerekeknek sem. Tapasztaltból is mondom, mert apukámnak volt egy házassága anyukám előtt és vannak féltesóim onnan. Nem mindig egyszerű egy ilyen család. Emellett nekem ez a korkülönbség már sok lenne, én nem vonzódom az ennyivel idősebbekhez, de ez már ízlés kérdése.
26/N
Nem! Egy szimpla kapcsolatban is vannak konfliktusok, hát még ha képbe van a nej, vagy volt nej, meg néhány gyerek. Én nem akartam magamnak ilyen kapcsolatot, tehát elkerültem az ilyen pasikat. Nem bonyolult. Ha van kizáró ok egy férfinél, akkor egyszerűen ne randizz vele, és akkor nem kell ilyeneken filóznod.
Van, aki aimán boldogan neveli mas gyerekét, én nem tudnám. Ha ismered magad, akkor tudod, hogy menne, vagy nem.
Az ünnepek, a hétvégék, a nyaralások mind mind járnak a kisgyereknek is. Ez akkor is így marad, ha közös gyerekeitek lesznek. Ez számodra elfogadható? Ha nem, akkor tipli.
A párom 38, a lánya 11, én 24. Lassan 2 éve vagyunk együtt, fél éve élünk együtt.
Boldog vagyok, kiteljesedtem. A kislánnyal nagyon szeretjük egymást, sokat van velünk.
Tudom mit érzel, nekem is át kellett gondolni az elején, hogy tudok-e ebben a kapcsolatban élni. Sokszor a gyerek az első, de nekem nem is kellene olyan apa, aki nem foglalkozik a gyerekével.
Ha nem akarsz a gyerek mellett második lenni, az nem baj, Viszont akkor lépj ki az egészből, mielőtt komoly lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!