Ti belemennétek az alábbi kapcsolatba?
férj 3 gyerek
több éve nincs szexuális kapcsolat a férjjel, élnek egymás mellet mint a szobatársak, különmenésre nincs lehetőség, végül is elvannak egymás mellet
és jön egy pasi aki szeretőnek ajánlkozik,
bár nem lakik közel, így elég ritka lenne de a feleség szexuális igényeit ez is kielégítené...
és mire figyeljen a feleség ?
érvek: ellene vagy mellette ?
Nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba.
1. Ha már nem szeretem a férjemet és nem akarok vele élni, akkor elválnék. Olyan nincs, hogy a szétköltözés nem megoldható, mindenre van megoldás.
2. Ha még szeretem, akkor nem aláznám meg azzal, hogy félrelépek. Ha szeretem, csak zátonyra futott a kapcsolat, akkor le kell onnan hozni. Fel kell pezsdíteni.
Tehát vagy boldog vagyok valaki mellett vagy nem. Nincs köztes út. Ha nem vagyok boldog, akkor azon változtatok, de vele, nem mással. Ha pedig nem megy a változtatás, akkor lelépek.
Érvek: válj el (ilyen nincs, hogy nincs rá lehetőség!)
Tanulj meg írni!
esetleg ha van/volt ilyen tapasztalat akkor szívesen olvasnám
#3 sajnos van olyan h nem tudtok külön menni
pl mi sem, anyagilag nem tudnám még megoldani az albérletet 3 gyerekkel és 0 munkával (gyes után nem volt már hova visszamennem)
a keresés folyamatban de nem kell mondanom h mennyire nincs munka....
de sajnos a szexuális és a gyengédség iránti igényem megvan és ha mást nem is, de ezt ki tudná elégíteni az a bizonyos ....
a helyesírási és fogalmazási dolgokra nem kérek kritizálást
köszi
ellenben ésszerű és logikus érveket/ellenérveket szívesen olvasok
Itt egy kérdés van csak. Most együtt vagytok vagy külön. Mert oké, kényszerből együtt laktok, de tulajdonképpen megbeszéltétek, hogy már csak szobatársak vagytok, vagy a férjed még házasságnak tekinti, ami köztetek van?
Nem mennék bele, ha ezzel megcsalnám a férjem. Csak akkor mennék bele, ha megállapodtunk arról, hogy külön életet élünk.
Elképzelhető hogy a férjednek van valakije?
Egyébként kijöttök egymással? (leszámítva a szexet)
alapvetően csak annyi gond van mint minden házasságban
néha a gyerekkel való gond néha a pénzen
de nem minden napos néha összekapunk pár apró dolgon
ha van e valakije?
hát nem hiszem max akkor ha a melóhelyen csinálják, de ott elég macerás lenne lévén kamerahegyek mindenütt és steril kamrák
rendesen haza jár max 1-2 sör a munkatársakkal amíg várják a hévet
nem nem tudok erről beszélni vele leráz neki így jó, most mi bajom van hiszem mindenem megvan stb.... szövegek
ha hozzá akarok bújni 10mp és eltol
de mikor elmegy és megjön akkor puszi de az olyan kényszerízű
bennem már vége van ennek a kapcsolatban
h benne mi van ? arról nem tudok infót szerezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!