Ti belemennétek az alábbi kapcsolatba?
férj 3 gyerek
több éve nincs szexuális kapcsolat a férjjel, élnek egymás mellet mint a szobatársak, különmenésre nincs lehetőség, végül is elvannak egymás mellet
és jön egy pasi aki szeretőnek ajánlkozik,
bár nem lakik közel, így elég ritka lenne de a feleség szexuális igényeit ez is kielégítené...
és mire figyeljen a feleség ?
érvek: ellene vagy mellette ?
Akkor viszont ne menj bele egy ilyen kapcsolatba, hiszen átvernéd a férjed. Előbb zárd le a házasságod.
Már semmit sem érzel iránta?
Mindenkivel lehet beszélni, kovel így, kivel úgy.
A férjed valószínűle inkább a tettekből ért.
Egyszer, határozottan megkéred, hallgasson meg.
Addigra összeszeded a problémákat, meg ami neked fáj, és egyszerű tőmondatokban, érzelmi színezés, emelt hang, és legfőképpen sírás nélkül elmondod neki.
A végé hozzáteszed: vagy foglalkozik érdemben a problémáddal, és próbál változni, vagy elhagyod.
Adsz neki 1 hónapot mondjuk. Ha nem történik semmi, elhagyod. Ha fontos vagy neki, ez ekkor ki fog derülni, ugyanis kaparni fog érted, és szó nélkül bújik hozzád.
A kérdésedre: nem, amíg férjem van, és nem beszéltem meg vele, hogy ki mit érez a irántam, addig nem.
Más akkor, ha a kényszerű együttélés közös megegyezésen alapul, és mindkét félnek megengedett a kifelé kacsintgatás. Akkor igen.
Probáltam beszélni vele
De a szex nála valamiért tabu téma kihátrál ha szóba hozom ....
Igy elég nehéz
BÁrmilyen a kapcsolatunkat érintő beszélgetésre ezt teszi
Az elején próbálkoztam nála semmi eredménye nem volt
Mikor mondtam neki h akkor megoldom másként, no erre egy válránditás volt a válasz
Ebben a formában én már lezártam ezt a kapcsolatott teszem a dolgom.és ennyi
Jelenelg nem tudok külön menni mint irtam amig nincs munkám addig nincs elég pémzem h a 3 gyerekkel albérletne menjek
Tudom ez lenne a megoldás de még nincs erre lehetöség
Viszont nem akarok szex nélkül élni, hiányzik magyon és az idő múlásával egyre jobban
Azért elég ciki h magamat kell "boldogitanom" mikőzben egy ágyban alszom vele
Nekem mindig is fontos volt a szex
Nem még nem történt semmi sem de már a lehetösége is felgyújt ....
érdekes h egészen addig amíg a 3ik gyerek meg nem fogant nem volt baj
pedig ö akarta a a 3ik gyereket nem én !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!