Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Belemennétek egy ilyen kapcsol...

Belemennétek egy ilyen kapcsolatba? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Egy hete megismerkedtem egy sráccal, és azóta randiztunk is. Sokat beszélgettünk, és nem is volt vele semmi gond. Szóba jött köztünk a fiú-lány barátság téma, és ő már az első randinkon megmondta hogy nem tolerálja más fiúk jelenlétét a barátnője körül, hogy megnézegette a közös képem másokkal, a kommenteket, valamint hogy a lányok az ő társaságában mind a haverjai barátnői.

Nekem ez nagyon gyors volt még így első találkozás után. Számonkérni és megmondani hogy nem szereti ha fiúk beszélgetnek a barátnőjével, kivéve az ő haverjait.

Nem akarok egy olyan kapcsolatba belemenni amivel a féltékenység miatt úgymond kalitkába lennék zárva. Viszont vannak akik azt mondják ez csak a szeretet és féltés jele. Nektek mi a véleményetek?

2013. aug. 27. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Én voltam hasonló helyzetben első randin, és úgy döntöttem a fentiek alapján, hogy második randit már nem akarok. A pasi hónapokkal később megkeresett, és elmondta, hogy lett egy kapcsolata, de betegesen féltékeny, és érzi, hogy ezzel tönkreteszi a kapcsolatot, tőlem kért tanácsot, hogy mit tegyen...

Én mindenesetre áldottam az eszem, hogy hallgattam a megérzésemre, és nem jöttem vele össze...

2013. aug. 27. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba.

Barátom legjobb barátja egy lány és ezzel semmi gondom nincs.

A bizalom Nekem is vannak fiú barátaim, és nem hisztizik miatta.

Engem nagyon zavarna, ha élből elutasítaná hogy fiúkkal barátkozzak, úgy hovy nem is ismer és nem tudja hogy mennyire meg lehet bízni bennem.

2013. aug. 27. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Találsz jobbat! Tudom, nehéz, de jobb lesz neked. :-)
2013. aug. 27. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:

semmiképp se mennék bele ilyenbe

ne mondja meg kivel barátkozz és kivel ne

ha veled akar lenni, bízzon benned

2013. aug. 27. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez azért így elsőre elég durva.Szerintem nem biztos,hogy bele kéne menned a kapcsolatba,ha már most ilyen negatív előjelek mutatkoznak.
2013. aug. 27. 13:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2013. aug. 28. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!