Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba? (többi lent)
Van egy nagy álmom. Van egy kőbánya, ami csak az enyém és benne több száz nő dolgozik, napi 12-14 óra munkát. Fizetést nem kapnak érte, csak a napi ellátást, de nem rabszolgák: bármikor elmenhetnek és csak azért vannak ott, mert rajonganak értem. Minden vágyuk, hogy amikor néha ellátogatok közéjük, megérinthessék a testem és megcsókolhassanak pont ott. A szorgalmasabb lányok közül minden hónapban kiválasztom a személyes cselédjeimet, az ő dolguk, a házimunka mellett, hogy kényeztessenek - ha értitek mire gondolok - akár órákon keresztül. Erre vágyik minden lány, ezért dolgoznak a bányában, hiszen elképesztően finom vagyok.
22 F
Igen hajlékony lehetsz, ha tudod, hogy "elképesztően finom vagy"!
Amúgy meg még nem született meg az a pasi, és nem is valószínű, hogy valaha megszületik, akiért én - pláne egy nagyzenekarban - kőbányában dolgoznék, még ha időnként szorgalmas kőfejtéssel lehetnék is az első hegedűs. Te beteg vagy, ember! Nem ártana elbeszélgetned egy pszichológussal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!