Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti belemennétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy nagy álmom. Van egy kőbánya, ami csak az enyém és benne több száz nő dolgozik, napi 12-14 óra munkát. Fizetést nem kapnak érte, csak a napi ellátást, de nem rabszolgák: bármikor elmenhetnek és csak azért vannak ott, mert rajonganak értem. Minden vágyuk, hogy amikor néha ellátogatok közéjük, megérinthessék a testem és megcsókolhassanak pont ott. A szorgalmasabb lányok közül minden hónapban kiválasztom a személyes cselédjeimet, az ő dolguk, a házimunka mellett, hogy kényeztessenek - ha értitek mire gondolok - akár órákon keresztül. Erre vágyik minden lány, ezért dolgoznak a bányában, hiszen elképesztően finom vagyok.

22 F

2013. júl. 17. 14:17
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Kilences: igen a kölcsönös tisztelet szerintem is nagyon fontos.
2013. júl. 17. 14:43
 12/36 anonim ***** válasza:
Igen, vágyhat többre, például arra, hogy Istennőként csodálják, és ne egy bányában akarják dolgoztatni huszonakárhány rivális társaságában. Nekem olyan herceg kell, aki mellett hercegnő vagyok, nem a hárem egyik tagja.
2013. júl. 17. 14:44
 13/36 A kérdező kommentje:
Természetesen idővel, a hercegnői cím is elérhető, de ezért küzdeni kell. Ha elegendő mennyiségű szent nedűt ittál, akkor hivatalosan is bekerülhetsz a királyi családba.
2013. júl. 17. 14:47
 14/36 A kérdező kommentje:
Viszont minden cseppért meg kell küzdeni. Ez a szép benne, ez a kihívás, hiszen senki nem tud örülni annak, ha minden az ölébe hull.
2013. júl. 17. 14:48
 15/36 anonim ***** válasza:
Ki kell érdemelni? Bence te vagy az?
2013. júl. 17. 14:50
 16/36 anonim ***** válasza:
Te vagy az Csernus?
2013. júl. 17. 14:51
 17/36 A kérdező kommentje:
Ne offoljatok légyszi. Köszönöm.
 18/36 anonim ***** válasza:

"Ez a szép benne, ez a kihívás, hiszen senki nem tud örülni annak, ha minden az ölébe hull."

Pontosan. Kezdhetjük azzal, hogy lemész a bányába dolgozni és kivívni, hogy egyáltalán szóba álljak veled. Ha elég követ kifejtettél, akár a gatyád is lehúzhatod.

19/36 anonim ***** válasza:
Én komolyan kérdeztem, hogy Bencének hívnak-e? Van egy Bence nevű ismerősöm, aki hasonló marhaságokat szokott összehordani. Azt hittem te vagy az.
2013. júl. 17. 14:53
 20/36 A kérdező kommentje:
Kedves tizennyolcas! Igen ám, csakhogy én már az életben a lányok miatt sokat szenvedtem és ezért megtanultam értékelni az Odaadó Nőket. És ezért tartom megfelelőnek és várom el, hogy ti küzdjetek értem, megtanulván azt, amit én is.
2013. júl. 17. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!