Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemennétek egy olyan kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy olyan kapcsolatba, aminél előre tudható, hogy egy év és vége?

Figyelt kérdés
Jövő ősszel a csaj elköltözik innen 900 km-re, szóval úgy már nehéz lenne rendszeresen találkozni :(
2013. máj. 11. 13:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

elmélyült kapcsolatot abbahagyni elég fájdalmas

akkor meg minek?

2013. máj. 11. 13:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Határozottan nem. Hacsak nincs rá esély hogy te tudsz menni vele.
2013. máj. 11. 13:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Nehéz lesz öreg, de ne tedd.
2013. máj. 11. 13:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Azt nem tudhatod előre, hogy vége is lesz. Pl nagybátyám úgy jött össze nagynénémmel, hogy az néhány hónappal később kiköltözött Londonba. Ennek 10 éve, azóta is együtt vannak. Természetesen ő utána ment, azt hiszem fél évvel később. Addig melózott, hogy legyen pénze kimenni, meg élni, amíg nem talál ott munkát. Emellett megtanult valamennyire angolul is. :)
2013. máj. 11. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Sztem próbáld meg. Nem biztos h elhagy.

attól még taálkozhatook ha elmegy.

beszéldd ezt meg vele

2013. máj. 11. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Saját érdeketekben ne.. Szerintem..

900km azért nem kis távolság..

2013. máj. 11. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Én adnék egy esélyt a kapcsolatnak. Ki tudja, mit hoz a jövő. Legalább addig jól érezzük magunkat, amíg el nem megy. Aztán ha annyira szeretnénk egymást, akkor én is kimennék utána. Engem ennyi nem akadályozna meg. Mindegy, milyen országban élek, ha azzal lehetek, akit igazán szeretek. :)
2013. máj. 11. 14:08
 8/11 Egyirányú alagút ***** válasza:
Nézd, azt teljesen kizártnak tartod, hogy 1 éven belül összeköltözzetek? Egyébként pedig ha minden jól alakul, akkor fogd fel úgy, hogy van 1 évetek megoldani egy problémát közösen.
2013. máj. 11. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen. A többit pedig az idő megoldja... Carpe diem! 18L
2013. máj. 11. 14:16
 10/11 Pretty_Fighter ***** válasza:
Nem. Minek?
2013. máj. 11. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!