Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a francot csináljak? Mikor lesz vége? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba.Nem valami sokszor de ha nem is voltam vele csak rá tudtam gondolni és olyan jó érzés volt hogy ő van.Ez pár napig tartott aztán aznap mikor elmondtam volna neki úgy ébredtem fel hogy mintha mi se történt volna nem éreztem semmit.Most meg újrakezdődött de nem olyan erősen és szeretnék vele lenni beszélgetni vele de nem tudok, most mihez kezdjek?Állandóan ez megy egyik nap semmi aztán minden kezdődik előröl.Mikor fog ez beálni valamilyen helyzetben?2013. máj. 6. 17:43
1/1 anonim válasza:
Amikor végre csinálsz valamit,csak beijedtél azért nem mentél oda bátorság és beszélj vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!