Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti belemennétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy nagy álmom. Van egy kőbánya, ami csak az enyém és benne több száz nő dolgozik, napi 12-14 óra munkát. Fizetést nem kapnak érte, csak a napi ellátást, de nem rabszolgák: bármikor elmenhetnek és csak azért vannak ott, mert rajonganak értem. Minden vágyuk, hogy amikor néha ellátogatok közéjük, megérinthessék a testem és megcsókolhassanak pont ott. A szorgalmasabb lányok közül minden hónapban kiválasztom a személyes cselédjeimet, az ő dolguk, a házimunka mellett, hogy kényeztessenek - ha értitek mire gondolok - akár órákon keresztül. Erre vágyik minden lány, ezért dolgoznak a bányában, hiszen elképesztően finom vagyok.

22 F

2013. júl. 17. 14:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Sokat szenvedhettél 22 éves korodig? Te szegény.
2013. júl. 17. 15:01
 22/36 A kérdező kommentje:
Ha hiszed, ha nem, igen és ebben nem az életkor számít.
2013. júl. 17. 15:02
 23/36 A kérdező kommentje:
De ne offoljatok, mert én arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek egy ilyen bensőséges kapcsolatról.
2013. júl. 17. 15:04
 24/36 anonim ***** válasza:
Ahogy írsz, maximum agyilag szenvedtél.
2013. júl. 17. 15:04
 25/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mire gondolsz, félek, hogy esetleg gúnyolódsz. Annyi mindenesetre biztos, hogy lelkiekben, szellemeiekben erősebbé váltam, miután túltettem magam azokon a dolgokon, ami ért.
2013. júl. 17. 15:07
 26/36 anonim ***** válasza:
Komolyan gondoltam, hogy agyilag (lelkileg) sérültél. Ezt inkább szakemberrel beszéld meg. Nem tudom, hogy egy pszichológus mit szólna az "álmodhoz"
2013. júl. 17. 15:09
 27/36 anonim ***** válasza:
ez akkor sem ér. Légyszíves hagy kóstoljam meg az isneti nedűdet. Érzem, hogy egész életemben rád vártam. Teljesen be vagyok rád izgulva!
2013. júl. 17. 15:13
 28/36 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért támadjátok a személyemet ilyen aljas és indokolatlan módon. Menjen az pszichológushoz, aki vagy nem érzi jól magát a saját bőrében, azzal szórakozik, hogy másokkal gúnyolodjon itt.

De úgy látszik fáj nektek, hogy egy ilyen különleges kapcsolatra vágyom és ezt szeretném megvalósítani. A kőbányát természetesen csak szimbolikusan értettem, nem szószerint várnám el, hogy bárki köveket cipeljen, vagy olyan munkát végezzen, ami nekem hasznot húz. Csak azt akarom, hogy élje át azt a küzködéssel, szenvedéssel teli lelkiállapotot értem, a saját boldogsága érdekében.

2013. júl. 17. 15:15
 29/36 anonim ***** válasza:
sok Szulejmánt nézel :'D
2013. júl. 17. 15:15
 30/36 anonim ***** válasza:
Én is megjártam már a magam poklát, úgyhogy most már úgy vagyok vele, hogy egy pasi igenis küzdjön értem, én is küzdök érti, küzdünk egymásért, és így mindenki jól jár. :) Szerintem.
2013. júl. 17. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!