Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek komoly kapcsolatba egy ázsiai csajjal?
Tegyük fel hogy meg van a kölcsönös vonzalom. Tetszetek egymásnak, minden fasza. A kérdés az, hogy mondjuk ha maradi a családod, akkor ez ugye nekik fura lenne. Szóval mennyire lenne ez befolyásoló tényező?
Egyébként nem vagyok ázsiai csaj mániás. Én ugyanolyan nőnek tartom, mint bármelyik másikat.
Miértne mennék bele ?
Akkor tagadnának ki, cigányt hoznék haza.
Igen, miért ne? Persze azért nem teljesen mindegy, hogy japán vagy vietnámi, de alapvetően nem lenne kizáró tényező.
28/F
Mennyire ázsiai? Ott lakott és most költözött ide, itt tanult, vagy már itt nőtt fel és nem is különbözik a magyaroktól?
Milyen ázsiai? Japán, kínai, indiai, mongol? Ázsia elég tág fogalom.
Ha emberként tetszik, minden rendben van bele, akkor az, hogy ázsiai szerintem teljesen mindegy.
Csoda, hogy még nem jelentek meg az irigykedő hol ismerted meg kérdések, menő dolog mostanában ázsiai csajjal lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!