Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek huszonévesen nem volt még komoly kapcsolata, az lelki problémákra utalhat?
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 10:28
1/9 anonim válasza:
Igen, már csak a saját példámból kiindulva is igen, pedig nő vagyok.
2/9 anonim válasza:
És ha valakinek huszonévesen már 10 kapcsolata volt, az lelki problémákra utalhat. ez a rosszabb
3/9 anonim válasza:
ki mondta, hogy huszonévesen mindenki megtalálja, akivel összeillik? és ha nem illik össze, akkor nem jön össze vele, az miért baj?
5/9 anonim válasza:
én 27 vagyok pl de nem volt bnőm mert félénk vagyok
7/9 anonim válasza:
Ha nő, akkor igen, ha férfi, akkor pedig inkább testi problémákra utal.
8/9 anonim válasza:
Nem feltétlen. Mi van, ha egyszerűen még nem találkozott olyannal, akivel tényleg összeillenek?
9/9 anonim válasza:
A férjem pl a 21. szülinapja előtt másfél hónappal jöttünk össze. Neki én voltam az első. Nem lelki sérült, helyes pasi is, és a férfiasságával sincs probléma. Annyi a lényeg , hogy ő nem akarta 1 egyéjszakás kalandban elveszteni, és addig nem talált olyan lányt aki minden téren tetszett volna neki.
Sokszor emlegeti is, milyen szerencsés, hogy elsőre megtalálta az igazit:)
Nekem 5 évembe került:P de megérte várni rá:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!