Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság majdnem huszonévesen miért nem tudnak az emberek tartós komoly kapcsolatokat kialakítani?
Figyelt kérdés
19 leszek nemsokára és magamon tapasztalom, hogy a velem egyidősekkel lehetetlen komoly kapcsolatot kialakítani de ez a környezetemben sincs másképp. Pedig én már nagyon szeretnék egy tartós kapcsolatot. Vagy lehet, hogy csak szimplán nehéz minden korosztálynak tartós kapcsolatot kialakítani? Esetleg a megfelelő személyt megtalálni?
L
2013. júl. 20. 17:31
1/4 anonim válasza:
a személyekkel van a baj illetve h mindent ráengdnek a korosztályunkra nem tudnak semmit értékelni , én azt vettem észre h sokan tisztában sincsenek az értékekkel csak a tárgyakkal vannak elfoglalva fényűzés.....a tárgyakat szeretik az embereket használják ahelyett h az embereket szeretnék és a tárgyakat használnánk :) semmi empátia, segítőszándék nincs a fiatalokba,állandó rivalizálás mások eltaposása....arrogancia tiszteletlenség fegyelmezetlenség és semmi önuralom .....csak azzal foglalkoznak sokan h nekik kényelmes és jó legyen.....mit gondolsz párkapcsolattól akkor mit várnak :) ( ez csak nagy általánosság akinek nem inge nem veszi magára )
2/4 anonim válasza:
Kortól függetlenül mindenkinek nehéz, sőt, az idő telésével egyre nehezebb, nekem ez a tapasztalatom.
3/4 anonim válasza:
Tudod ebben a korban a fiúk többsége még komolytalan és nem képes komoly kapcsolatra, sőt bele sem gondol. Van aki kifejezetten azt akar és alkalmas rá, de ők kicsit kevesebben vannak. Kezdj 23 évesekkel, vagy azoknál idősebbekkel ;)
4/4 belbolyhocska válasza:
Elfajzott generáció vagyunk, én mégis megtaláltam a párom. Több mint 2 éve vagyunk együtt, és tavaly május óta együtt is élünk.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!