Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy nem csak szexkapcsolatot akar?
Mindennap keres. Leírtad, mint információ, szóval még te is tudod, hogy fontos. Most ehhez mit tudnék pluszban hozzá tenni?
Nyilván egy szexkapcsolatban nem hívogatjuk egymást feltétlenül mindennap, hogy "mi van veled? hogy telt a nap?" stb, szóval, ha úgy érzed, hogy tödőik veled és nem csak haveri szinten tart kapcsolatot, akkor nyilván többet akar.
Gondolj bele, mit szólnál hozzá, ha most lángolna, aztán két hét múlva már másért lángolna?! A valódi intimitáshoz idő kell... nekem is (nőként). Add magad, ne agyalj hülyeségeken, ne akard birtokolni. Adj annyi pozitívumot, amennyit csak tudsz, és amennyi spontán belőled fakad. És akkor vagy beléd szeret, vagy nem...
Nem lehet borítékolni előre. Minden kapcsolatban megvan ez a kockázat, de ha már előre eldöntöd, hogy neked csak úgy jó, ha halálosan szerelmes lesz, és addig nem is tudod élvezni, akkor garantáltan el fogod szúrni...
Sok lány összetenné a kezét egy olyan srácért, aki szex után is keresi a társaságát. : )
Én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!