Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy érjem el, hogy anyám...

Hogy érjem el, hogy anyám utánaolvasson egy témának, ahelyett, hogy ragaszkodjon a berögzült régi megszokáshoz?

Figyelt kérdés

Van egy dolog, amit anyám nagyon rosszul csinál, és akadályoz abban, hogy én jól tudjam csinálni. Szerinte neki van igaza, mert éveken keresztül úgy csinálta. Viszont ettől még nincs igaza. De nem hajlandó azt elolvasni, amiből kiderül, hogy nekem van igazam. Ez egyébként csak azért fontos mert árt azzal valakinek, hogy ő így viselkedik.

Itt nem fejtem ki mert ő is használja az oldalt.

2022. jún. 10. 19:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Hany eves vagy?

Nincs mese, igyekezz minel elobb elkoltozni, ertelmeszeruen, amint megteheted. Addig pedig ne szerezz uj allatot.

Anyaddal nagyobb gondok vannak itt azert, mint a maradi gondolkodas...

2022. jún. 11. 09:19
 22/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem az állatok a legnagyobb gondod, hanem az, hogy anyád elmebeteg. Amúgy esélyed sincs. Majd ha elköltöztél, akkor lesz úgy ahogy te akarod. Ő már nem lesz normális, te meg vagy olyan butus, hogy bele is állsz a konfliktusba. Nem kell. Felesleges.
2022. jún. 11. 09:38
 23/25 anonim ***** válasza:
83%
Anyád dolgozik? Ha komplett elmebeteg, akkor a munkahelyén se bírják elviselni!
2022. jún. 11. 09:50
 24/25 A kérdező kommentje:

Dolgozik, a munkahelyén normális.

Mint írtam, nem rajtam múlik az új háziállat, hanem a szüleimen. Semmelyikről nem voltam megkérdezve. Bár szerencse, hogy anyám most azt mondja, hogy nem akar házikedvencet ezek után. Már csak abban lehet reménykedni, hogy apu nem hoz haza semmit szó nélkül...

Egy-másfél éven belül tervezek költözni egyébként, ha jól megy, de az csak az én bajomat oldja meg, az állatokét nem. Ha optimistán azt feltételezzük, hogy simán hagyják, hogy vigyem az állatokat, akkor se lesz egyszerű dolgom. Három macskával, egy tacskóval meg egy kaukázusi juhászkutyával baromi nehéz albérletet találni. Alapból akkor szinte biztos, hogy a csak szoba, és random lakótársak nem opció, egyetem mellett tök egyedül nem tudom,hogy mennyire tudnék fenntartani egy albérletet, meg alapból sokan nem is szívesen adnak ki lakást úgy, hogy a bérlőnek akár egy állata is van. Maximum a nagy kutyát tudnám nyugodtan otthon hagyni, mert egyedül azzal foglalkoznak aránylag nem tragikusan. (Tehát nem skippelik az orvosi ellátást) De még akkor is ott leszek tök egyedül három cicával, meg egy kutyával....

2022. jún. 11. 10:48
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha szeretnéd, segíthetnek állatmentő szervezetek. Akár átveszik az állatokat, akár az albérlet megtalálásában segédkeznek. Van ilyen facebook csoport is (állatbarát albérletek) illetve ha adsz fel apróhirdetést facebook-on állatos csoportokban (hogy neked ilyen gondod lenne) hidd el sokan segítenének.
2022. jún. 11. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!