Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy érjem el, hogy anyám...

Hogy érjem el, hogy anyám utánaolvasson egy témának, ahelyett, hogy ragaszkodjon a berögzült régi megszokáshoz?

Figyelt kérdés

Van egy dolog, amit anyám nagyon rosszul csinál, és akadályoz abban, hogy én jól tudjam csinálni. Szerinte neki van igaza, mert éveken keresztül úgy csinálta. Viszont ettől még nincs igaza. De nem hajlandó azt elolvasni, amiből kiderül, hogy nekem van igazam. Ez egyébként csak azért fontos mert árt azzal valakinek, hogy ő így viselkedik.

Itt nem fejtem ki mert ő is használja az oldalt.

2022. jún. 10. 19:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%

Rebuszkérdés.

Ezt így nem lehet megvalaszoni..

2022. jún. 10. 20:03
 2/25 anonim ***** válasza:
17%
Ha az ő végeredménye jó, akkor te hiába picsogsz..., hiszen te meg se csinálod;)
2022. jún. 10. 20:14
 3/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha olvassa, akkor már ennyiből is magatokra ismerhet, úgyhogy már mindegy. De pontosítás nélkül nem lehet válaszolni.
2022. jún. 10. 20:19
 4/25 A kérdező kommentje:

Nem jó a végeredmény, csak mivel évekbe telik nem látszik, hogy nem jó, aztán úgy veszi, hogy nem azért alakult úgy, mert ő rosszul csinálta.

Azt meg írtam, hogy én azért nem tudom jól csinálni, mert MEGAKADÁLYOZ benne.

2022. jún. 10. 20:21
 5/25 A kérdező kommentje:
Jó, akkor pontosítok félig-meddig... Nem egyeznek az állattartásról alkotott elképzeléseink, ő a sztereotíp felelőtlen falusi mentalitást képviseli, én meg nem. Ha pedig máshogy próbálok cselekedni, akkor kidob szükséges dolgokat, meg ilyenek.
2022. jún. 10. 20:24
 6/25 anonim ***** válasza:
98%
Egyszer már írtál ki erről kérdést, nem? Anyád nem úgy eteti a háziállataidat, ahogyan te azt elvárnád/szeretnéd..
2022. jún. 10. 20:29
 7/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudsz ezzel mit csinálni. Költözz el és akkor a saját állataidat úgy látod el ahogy te tartod jónak. Ha te vagy a korábbi höris kérdező akkor még mindig ott a Hörcsögmentés. 😊
2022. jún. 10. 20:39
 8/25 anonim ***** válasza:
88%
Költözz el az állataiddal és meg van oldva a probléma. A köztes idöszakban meg zárd a szobádat. Vagy ha nem sikerül elöbbre jutni és rövidesen elpusztulnak az állatok, akkor addig ne vegyél másikat, amíg nem élsz máshol.
2022. jún. 10. 20:44
 9/25 anonim ***** válasza:
79%
Tudjuk, magot meg zöldséget ad a hörcsögnek, aki amúgy is két évet él csóri. Jó, nem kéne kidobálni a cuccaidat, ebben pont igazad van. De a többi az vihar a biliben, meg hiszti, és ha folyton ezen műsorozol, akkor tökre megértem, hogy anyának nincs idézete ehhez a hülyeséghez. Túltolod.
2022. jún. 10. 20:52
 10/25 anonim ***** válasza:
11%
Kinek a háza? Ha anyádé akkor anyád mondja meg és vagy alkalmazkodsz, vagy elköltözöl és ott tartasz úgy állatokat ahogy jónak látod.
2022. jún. 10. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!