Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem gáz, hogy a szüleimnek...

Nem gáz, hogy a szüleimnek saját háza van,és elküldtek albérletbe,de ennek ellenére mindennap,azt akarják,hogy menjek hozzájuk?

Figyelt kérdés

2022. jún. 9. 21:09
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

:) már 22 évesen elhúztam másik városba pedig tökre szeretem a szüleimet. Nem volt egyszerű menet, de éppen 40 voltam, mikor megvettük a férjemmel az első lakásunkat. Azóta már vettünk egy másikat is befektetési céllal. Dolgoztunk sokat és mi is éltünk szerény körülmények között legalább 10 évig.

Szerintem én nem mennék minden nap, meg én nem is mentem, mert, mint írtam, vidéken éltem. Na meg amúgy sem. Telóm fel szoktam hívni őket minden nap és ennyi.

De az a része szerintem nem gáz, hogy nem akarnak már 27 évesen is téged a nyakukon.

2022. jún. 10. 15:35
 42/51 A kérdező kommentje:
Akkor jó hülyék vagytok
2022. jún. 10. 15:58
 43/51 anonim ***** válasza:
13%

40-es! A lakáskassza jó ötlet volt, és nem buktál rajta, mert tudtál lakást venni! Gondolj erre!

És a tanulság: a fundamentával vigyázni kell. Nekem sem adták oda az állami támogatást, csak úgy, ha akkor és ott lakást veszek. Hát nem volt annyim, hogy lakást vegyek - pár hónapja volt ez -,szóval vehettem ki az állami támogatás nélkül

2022. jún. 10. 16:09
 44/51 anonim ***** válasza:
87%
Hagy tudjam már én, hogy nekem mennyi pénzem ment bele és összesen mennyit kaptam vissza... Lejárat előtt meg kellett szüntetni, mindenféle levonásokat raktak az addig befizetett NETTÓ összegre. Ahelyett, hogy ott lett volna a számlámon lekötve, ahogyan én terveztem csinálni.
2022. jún. 10. 16:13
 45/51 anonim ***** válasza:
80%
Mert mit gondoltál, anyuék eltartanak, míg be nem eszed magad valaki mellé aki pótanyuapu lesz?
2022. jún. 10. 19:26
 46/51 anonim ***** válasza:
87%
A lakáskassza szabályait a jogszabályok szabják meg. Nem a Fundamenta találja ki. Állami támogatás csak lakáscélú felhasználás esetén jár.
2022. jún. 10. 21:19
 47/51 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom az előzmenyeket hogy miért küldtek el.

Lehet hogy azt látták hogy élősködsz, ők tartanak el mikozben elszorod a pénzed. Lehet hogy csak ugy gondolták, ideje a sajat labadra állni.

Erdekes a helyzeted mert ugy vettem eszre hogy Magyarorszagon a legtobb szulo ugy segiti a gyereket ahogy az a lehetosegeihez kepest kitelik.

En mar kulfoldon lakom de ha Magyaroszagon laknek akkor anyameknal addig lehetnenk ameddig jol esik, nem kuldene el anyam soha alberletbe. Sok fiatal par a szuloknel lakik, mintsem hogy alberletet fizessen.

Nos, itt nalunk viszont a felesegem szulei mar nem olyan rendesek. Kicsivel tobb mint fel evet laktunk naluk es utana mar celozgattak hogy kereshetnenk alberletet, epp hogy par honapja volt hogy talaltam munkat.

2022. jún. 11. 03:44
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Dw miért vagyunk hülyék? Én el tudtam magamat tartani meg nem akartam anyuéknak beszámolni mindenről. Szerintem ez nem hülyeség kérdése. Lehet éppen én nekem más igényeim vannak, mint neked. De figyu.. ha te anyádékkal akarsz élni akkor miért nem mész vissza? Szíved joga.
2022. jún. 12. 20:28
 49/51 A kérdező kommentje:
Nem engedik
2022. jún. 13. 15:05
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ne járj hozzájuk mindennap, és kész.
2022. jún. 13. 22:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!