Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem gáz, hogy a szüleimnek...

Nem gáz, hogy a szüleimnek saját háza van,és elküldtek albérletbe,de ennek ellenére mindennap,azt akarják,hogy menjek hozzájuk?

Figyelt kérdés

2022. jún. 9. 21:09
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
68%

"Persze hogy gonosz dolog kitenni valakit, hogy alig tudjon megélni, mikor lalhatna otrhon is és másra is költhetné azt a pénzt. De hát ma az a divat főleg a gyakorin, hogy 18 évesen el KELL költözni. Ezért van kevés diplomás Magyarországon."

Hülyeséget pofázol.

Ha valaki lediplomázott és van munkahelye, akkor álljon a lábára és húzzon el otthonról.

Senki sem mondta, hogy 18 évesen költözzön el. De ti még 100 évesen is ott élősködnétek, mint egy parazita.

Szerencsétlen szülők soha ne élhessenek nyugodtan, még 100 éves korukban is ott lóg a nyakukban egy életképtelen majom.

Remélem, a te gyereked is ezt csinálja majd veled és rájössz...

2022. jún. 9. 23:17
 22/51 anonim ***** válasza:
68%

Baszki abból lesz életképes ember, aki legkésőbb 24-25 évesen már képes önálló életre! Mondom legkésőbb!!!

Szintén egy 18 évesen otthonról elhúzott válaszoló, akinek lett diplomája, ráadásul munka mellett, szülői segítség nélkül!

27 évesen ne majomkodjunk már ilyen kérdésekkel...

2022. jún. 9. 23:30
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Fiam 28 évesen nősült, addig velünk élt.Két év után elvált, visszaköltözött. Másodszor nősült, a lány apjánál élnek (hatalmas, emeletes ház, a lány anyja nem él). Munkahelyével elégedetlen, kb. 340 euró a fizetése (dinárban), de nem mer változtatni, nem tud továbblépni. Gyámoltalan, bátortalan.... Szóval, nem küldtem el, hisz nálunk volt elég hely és ne legyen az, hogy kizavartam a házból. Mai ésszel már nem így tennék. Önállóságra a szülei mellett nehezen szokik az ember.
2022. jún. 9. 23:44
 24/51 anonim ***** válasza:
91%
Akik kibasznák a gyereket otthonról, vessék már össze a fizetéseket és az albérletek árát, számoljanak kicsot, talán majd rájönnek, miért lehetetlen megélni egyedül. Én is kénytelen vagyok még otthon lakni egy gyűjteni, mert a jelenlegi fizetésemből nem futja albérletre egyedül. Az exem nem akart költözni hiába volt rá lehetőség, egyedül meg nem tudtam fenntartani a lakást.
2022. jún. 10. 00:12
 25/51 anonim ***** válasza:
93%
24-es és mire gyűjtesz? Ugyanis annyira rohamos a pénzromlas és az infláció, hogy elképzelni nem tudom, hogy egy mosógépen kívül mire lehet /érdemes gyűjteni jelen pillanatban...
2022. jún. 10. 00:15
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
16-os elárulom hogy 27 éves tanító néni, aki 3 éve tanít általános iskolában, ennyit keres. Tanult, diplomás nő.
2022. jún. 10. 00:24
 27/51 anonim ***** válasza:
91%

"Gáz, hogy manapság egy gyerek felnevelése nem 18-24 évig tart, hanem 50-60 évig. Mamahoteles szerencsétlenek."

Akik felvesznek minden állami támogatást,azok miatt van ennyi "szerencsétlen".

2022. jún. 10. 00:24
 28/51 anonim ***** válasza:
87%
Vicces, hogy azok pampognak arról hogy a "mamahotel mennyire gáz" akinek egész életében a segge alá volt tolva minden. Mehetett egyetemre, mert apuci anyuci pénzelte neki a kolit, a kaját, neadjisten a tandíjat, aztán valószínűleg a saját lakás is biztosítva volt, mert anyuka apuka zsebe ki volt tömve vagy uramboccsá nagymama felfordult és hozzávágták az ő lakását... Annyi ilyen sztorit ismerek, és mind ezek szajkózzák hogy 18 évesen el kell költözni.
2022. jún. 10. 00:28
 29/51 anonim ***** válasza:
93%

Nekem nincs a seggem alá tolva semmi, pedig otthon élek. Fizetem a részem, és ennyi.

És igen azok miatt van ez, akik felveszik a 20-30 milliós pénzeket, közben szalagon gyártják a gyerekeket. Egyedülállóaknak, gyermekteleneknek, olyanoknak, akik egyedül nevelik a gyermeket, semmi támogatásuk.

2022. jún. 10. 00:32
 30/51 anonim ***** válasza:
69%

"Nekem nincs a seggem alá tolva semmi, pedig otthon élek."

Csak a lakhatás.

2022. jún. 10. 00:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!