Nem gáz, hogy a szüleimnek saját háza van,és elküldtek albérletbe,de ennek ellenére mindennap,azt akarják,hogy menjek hozzájuk?
"Persze hogy gonosz dolog kitenni valakit, hogy alig tudjon megélni, mikor lalhatna otrhon is és másra is költhetné azt a pénzt. De hát ma az a divat főleg a gyakorin, hogy 18 évesen el KELL költözni. Ezért van kevés diplomás Magyarországon."
Hülyeséget pofázol.
Ha valaki lediplomázott és van munkahelye, akkor álljon a lábára és húzzon el otthonról.
Senki sem mondta, hogy 18 évesen költözzön el. De ti még 100 évesen is ott élősködnétek, mint egy parazita.
Szerencsétlen szülők soha ne élhessenek nyugodtan, még 100 éves korukban is ott lóg a nyakukban egy életképtelen majom.
Remélem, a te gyereked is ezt csinálja majd veled és rájössz...
Baszki abból lesz életképes ember, aki legkésőbb 24-25 évesen már képes önálló életre! Mondom legkésőbb!!!
Szintén egy 18 évesen otthonról elhúzott válaszoló, akinek lett diplomája, ráadásul munka mellett, szülői segítség nélkül!
27 évesen ne majomkodjunk már ilyen kérdésekkel...
"Gáz, hogy manapság egy gyerek felnevelése nem 18-24 évig tart, hanem 50-60 évig. Mamahoteles szerencsétlenek."
Akik felvesznek minden állami támogatást,azok miatt van ennyi "szerencsétlen".
Nekem nincs a seggem alá tolva semmi, pedig otthon élek. Fizetem a részem, és ennyi.
És igen azok miatt van ez, akik felveszik a 20-30 milliós pénzeket, közben szalagon gyártják a gyerekeket. Egyedülállóaknak, gyermekteleneknek, olyanoknak, akik egyedül nevelik a gyermeket, semmi támogatásuk.
"Nekem nincs a seggem alá tolva semmi, pedig otthon élek."
Csak a lakhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!